Aggódnunk kellene, hogy 1 év próbálkozás után sem jött még össze a baba? Nektek mennyi idő után sikerült?
Figyelt kérdés
2014. márc. 7. 17:35
1/14 anonim válasza:
Azt mondják 1 év után lehet elkezdeni kivizsgálni, van-e gond. Szerintem érdemes lenne, én biztos elkezdtem volna 1 év után. Nekünk a 2. hónapban jött össze egyébként.
2/14 anonim válasza:
ha nagyon szeretnétek már babaát akkor érdemes elkezdeni a kiviszgálásokat.
3/14 anonim válasza:
A szakemberek 2 év után tartják indokoltnak, de már most érdemes lenne lépéseket tenni. Legegyszerűbb egy spermavizsgálat lenne.
4/14 anonim válasza:
Egy ev utan javasolják a kivizsgálást. Mi nem kezdtük el (az akkori orvosom nem látta indokoltnak), ma mar máshogy döntenek, igy ket ev utan derült ki, hogy baj van, igaz, nem tul nagy, de pont eleg ahhoz, hogy ne legyen babank. Végül tobb orvosvaltas utan 5 evet vártunk a babara :)
5/14 anonim válasza:
Mi másfél évet vártunk a babára, egy év után mindent megvizsgáltak nálunk, spermavizsgálattól peteérés uh-s követésén át a hsg-ig, minden rendben volt. Szóval fel a fejjel! :)
6/14 anonim válasza:
Mi 9 havi próbálkozáson vagyunk túl. A 8. hó végén eléggé elkeseredtem és nekivágtunk a vizsgálatoknak. Eddig még csak a D vitamin szint mérés volt meg, jövő héten jön a cukorterhelés és a hormonok. Én örülök, hogy ilyen korán elkezdjük a vizsgálatokat, minek fussuk a felesleges köröket, hónapokat. Ha nincs gond, akkor úgyis sikerül, ha gond van, akkor kezdjük minél hamarabb a kezelést.
7/14 anonim válasza:
Nekünk a 4. hónapban jött össze az első. A másodikkal 8 hónapja próbálkozunk.
Én nem élem meg annyira rosszul, mivel tudom, hogy nem tettünk meg mindent a babáért eddig. Most belekezdtem a hőmérőzésbe, ami rávilágított arra, hogy nem mindig akkor van ovu, amikor én azt elképzeltem. Hasszúrka ide vagy oda! Ráadásul nekem nincs is minden hónapban tojásfehérje nyákom, holott peteérésem akkor is van a hőm szerint.
Szóval én nagyon tudom ajánlani a hőmérőzést a kivizsgálások előtt!
És persze minél több védekezés nélküli szex. Elsősorban ovu előtt.
Mielőbbi babázást kívánok nektek! :)
8/14 lcs válasza:
nekünk az első gyerkőc egy év volt, a tesó meg elsőre. nekem is azt mondta a doki, egy év még "semmi" :) persze hiába mondja annak, aki minden hónapban a pokolba kívánja a mensijét...:))
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazából nem görcsölünk rá a babatémára. Egy héten egy két alkalommal vagyunk együtt. nem tudom így mekkora az esélye,de nem védekezünk,mert ha jönnie kell akkor jöjjön. :)
2014. márc. 16. 10:01
10/14 anonim válasza:
ha peteérés elött 1-2-3 nappal együtt vagytok akkor sikerülhet de azért azt nem ártana belőni ha szeretnétek babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!