Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aggódnunk kellene, hogy 1 év...

Aggódnunk kellene, hogy 1 év próbálkozás után sem jött még össze a baba? Nektek mennyi idő után sikerült?

Figyelt kérdés

2014. márc. 7. 17:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

2 év után kezdenek el kivizsgálni, nem 1.

Ha aggódsz, azt kell hazudnod, hogy már több, mint 2 éve nem jön össze (enki nem tudja ezt leellenőrizni, hogy igaz-e).

Nekünk pont 1 év után jött össze, én nagyon rágörcsöltem az volt a baj.

Az első hónapban összejött mikor elengedtem a gyerektémát.

2014. márc. 21. 09:19
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia! mi most tartunk a 8. próbálkozós hónapnál és én úgy gondolom, ha nem lenne gond már összejött volna, főleg hogy mindig jókor vagyunk együtt. Rengeteg oka lehet annak hogy nem jön össze, ami lehet csak apróságnak tűnik, de éppen elég ahhoz hogy ne jöjjön össze.

Így az ezen az oldalon kapott tanácsok hatására már keddre bejelentkeztem a dokihoz, elvileg 2 nappal leszek peteérés előtt és az fogom mondani hogy 1,5 éve próbálkozunk. Tudom hazugság, de ez van. Nincs időm akár 2 évig várni. Én 29 leszek párom meg 41. Szóval elmondom a dokinak hogy sikertelenül próbálkozunk és hogy kövessük uh-val a peteérésemet. Valamint remélem elküld hormonsor vérvételre is...Első körben ezekre gondoltam és után páromnak egy spermavizsgálat.

2014. márc. 21. 09:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Utolsó, egyáltalán nem biztos, hogy gond van! Nekünk 2 év alatt semmi problémát nem fedeztek fel, mégis csak pár hónapja sikerült a fogantatás. Ha minden rendben is csak alig 30 % esélyetek van a megtermékenyítésre, és az még csak a megtermékenyítés, megtapadásról, kihordásról szó sincs. Szóval nagyon összetett, annak ellenére, hogy sok párnak varázsütésre sikerül.

Ne légy biztos a rossz diagnózisban, de persze menj el dokihoz ha gondolod!

2014. márc. 21. 10:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Utolsó előtt vagyok! én azért gondolom, hogy gond van mert 2 évvel ezelőtt volt egy cisztám, ami azért alakult ki mert nem reped meg a tüsző 22 cm környékén és így nekem 55cmes cisztává nőtt. Amikor visszamentem mensi elmúltával kontrollra, akkor is még meg volt de már csak 1.8 x 2 cm volt. Azóta is minden hónapban azt a feszítő de nem elviselhetetlen fájdalmat érzem a hasamba, középidőben meg napokig szenvedek, szóval én úgy érzem hogy küzd a szervezetem mert nem tud megrepedni a tüsző.
2014. márc. 21. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!