Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Más 5 éves kisfiú is ilyen...

Más 5 éves kisfiú is ilyen piperkőc? Csak az én agyam robban szét minden reggel?

Figyelt kérdés
Ebből áll a napunk kezdése, hogy bár ő választhatja ki az időjárásnak megfelelő ruháját, mégis veszekedés a vége, választ vmit, majd meggondolja magát, nem kényelmes, zavar, mégse tetszik, stb...ááááá! És nekem nyivákol. Én persze rohanjak, pakoljak közben, öltöztessem a tesóját, együnk, plusz nekem is ki kell nézni valahogy...őrjítő. Most kezdte ezt el, eddig nem érdekelte, mi van rajta.
2013. máj. 2. 06:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Válassza ki este. Legyen harom lehetősége. Ha egyik sem jó, te választasz es nincs vita.
2013. máj. 2. 06:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is úgy csinálom, hogy minden reggel kiteszek neki 3 garnitúra ruhát, kiválaszthatja a három közül, hogy melyiket veszi fel. Ha egyik sem tetszik, akkor választok én és nincs vita. De az esetek 90 százalékában eldönti, hogy melyiket akarja felvenni és fel is veszi. Az előfordul, hogy az egyik kombinációból a nadrág tetszik neki, a másikból a póló, ekkor megcseréljük és mindenki boldog.

A lényeg, hogy legyél következetes.

2013. máj. 2. 07:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kapsz 1 választ, igen, csak a te gyereked ilyen hisztis, nyiválokolós. Más 5 éves kisfiú nem. És más agya nem robban szét minden reggel, csak a tied.
2013. máj. 2. 08:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Körülbelül 15 öt éves kisfiút ismerek, egyik sem ilyen. Nekem 5 évesek a lányain, ők sem ilyen. Nevelés/szoktatás kérdése.
2013. máj. 2. 09:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem a 4 éves lányommal majdnem minden reggel a harc. De hát ugye, ő lány. Mi lesz még a kamaszkorban... Jó Isten.
2013. máj. 2. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!