Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy öltöztetitek fel bölcsis/...

Hogy öltöztetitek fel bölcsis/ovis gyereketeket? Reggel hideg van, délután meleg.

Figyelt kérdés
Mi biciklivel megyünk.7 fok van.
2013. ápr. 15. 07:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Nadrág, zokni, hosszú ujjú, kis kabát,
2013. ápr. 15. 07:30
 2/7 anonim ***** válasza:

reggel melegítő+kabát+sapka.

az oviban meg van egy mellény, és azt veszi fel a vékony pulcsira, ha kimennek.

2013. ápr. 15. 07:30
 3/7 anonim ***** válasza:

nadrág,póló,hosszú ujjú póló,tavaszi vékony dzseki,nagyon vékony pamut sapi,zokni,félcipő

ha bicajjal mennék és hosszabb út,akkor felülre még adnék rá addig egy mellényt,alulra meg bélelt nacit

2013. ápr. 15. 08:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Nadrág, zokni, alsógatyó, trikó, vékonypulcsi, kardigán, kiskabát. A kiskabát igazából mellény, aminek lecipzározható ujja van, nem pufi, és az ujja olyan vékony mint egy kardigáné. Így délután, ha melegebb van, csak leveszem az ujját, meg a kardigánt sem adom rá.
2013. ápr. 15. 08:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Ma reggel adtam rá egy vékony harisnyát, de csak azért, mert a játszós Nadrágja nem túl vastag (tegnap mostam, a többi nem száradt meg). De amúgy Bársony naciban vittem, harisnya nélkül, hosszú ujjú body, vékony pulcsi, dzseki. De mondtam a gondozó nőnek, hogy szerintem ha kimennek, a pulcsi nem fog kelleni. Ja, és vékony sapka.
2013. ápr. 15. 08:43
 6/7 anonim ***** válasza:
zokni, tréningnadrág,gatyó, trikó, vékony hosszújú póló, kardigán, széldzseki. A kardigánt eldugtam, rá ne adják mikor kimennek.
2013. ápr. 15. 09:00
 7/7 anonim ***** válasza:

húha, én ma már kabátot se adtam rá :) van aki még harisnyát és kabit ad, most pici elkezdtem félni, hogy alul öltöztettem... :)

mi úgy megyünk oviba, hogy pont az útra süt a nap reggel, így nálunk már 8kor is nagyon jó idő van.

én pólót, hosszú ujjú pólót, egy vékony pulcsit meg egy kötött kardigánt adtam rá. alulra csak naci, zokni és sport cipő.

mondjuk a kötött kardigán van olyan vastag mint egy széldzseki :)

2013. ápr. 15. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!