Mit csinékjak a lányommal? Megőrült?
Figyelt kérdés
Hungarista és Hitlert éltető zenéket hallgat. Nagymagyarországos, Hitleres, Szálasis pólókban, fehérfűzős acélbetétes bakancsban járkál. Vaskeresztes, horogkeresztes medálja van. A minap szerzett valahonnan egy horogkeresztes náci zászlót, és felaggatta a szobája falára a poszterei mellé. A posztereken hungarista jelképek, alakok, katonák vannak, valamint elmaradhatatkanul Hitler arcképre. Köszönni vagy úgy köszön, hogy "Adjon isten szebb jövőt!" vagy "Adjon isten, éljen Szálasi!". Skinheadekkel barátkozik, isznak, cigiznek. A pasija is egy kigyúrt kopasz, skinhead állat, aki ráadásul 7 évvel idősebb nála. Rasszista is lett. Ha valahol a cigány, a zsidó, vagy a néger szót hallja, elkezdi őket szidni változatosan káromkodva. Egy kocsis is megirigyelhetné a leányzót. Sokszor rongál az utcán (pl üveget tör be, kukákat gyújtogat), verekszik. Nem tudom, mi tévő legyek. Mit csináljak vele? Még csak 15 éves!2010. jún. 6. 16:13
41/47 anonim válasza:
meg azon a bizonyos (sztem ebben a formában ahogy írod nem létező) egyetemen vannak néger oktatók is;-) Csak a f@szukra irigykedsz ennyi!
42/47 anonim válasza:
Én a helyedben félnék tőle. Ja....lehet ki is nyír(at)nám.
43/47 anonim válasza:
Ez egy kamu kérdés.
Provokatív köcsög komisszár.
Takarodj inkább MSZP szavazóként egy kis vöröcsillagos sört inni és közben hallgatni állva az internacionálét.
44/47 anonim válasza:
Enyémbe meg Gyúrcsány fotó van.Énis menjek pszihológushoz?
45/47 anonim válasza:
én goth vagyok, nálunk is van acélbetós baki :D
de ez már nagyon gáz (már ne haragudj)
itt miskolcon egy skinheadcsajnak csak fufruja van a többi kopasz :S
szerintem dobáld ki a lányod összes ilyen cuccát.. lehet nem ó ötlet de :/
-Shadow-
47/47 anonim válasza:
2010-06-06 17:32-nek: Mellőzd ezt az idióta írásmódot, mert kiégeti a retinámat, még elolvasom. Amúgy én 25 éves vagyok, és a szüleim miatt lettem ilyen, és igen, vannak 35-40 éves skinhead barátaim(nézz utána, az 1. kopaszok az 1980-as évek közepén tűntek fel országunkban :P )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!