Mi történt/történik a lányommal? Hogyan segíthetnék neki?
Sziasztok!
Van egy 14 éves nyolcadikos lányom. Elég sokat szorong az iskola miatt. Az osztályfőnöke is mondta, hogy nagyon nagy az osztályukban a széthúzás. Sokat sír, majdnem minden délután. Ha megkérdezem mi a baja azt mondja, hogy őt nem szereti senki és, hogy ő a legbénább mindenben, nála mindenki mindent jobban tud. Nem akarja, hogy beszéljek az osztályfőnökével.
Mit tegyek?
Tisztelt kerdezo,
velem is ez volt a baj 7-be, csak en fiu vagyok. Ha beszelsz az osztalyfonokkel az szerintem csak atmeneti megoldas. Ne felj szerez onbizalmat. Inkabb szolj az oszijanak. Atmeneti de addig jo ameg o nem kap megoldbast
14/F
Úgy tudsz a legkönnyebben segíteni rajta/neki, ha belefeccölsz egy kis "melót".
Pontosabban: szervezz egy kis bulit az osztálynak. Meghívóval. A gyerekek által valami kedvelt helyen. Kérhetsz partyszolgálatot is, tehát ők lebonyolítják helyetted és ráadásul nem is olyan fenyegetően zsebmetsző mint első hallásra.
Jól érzik magukat a gyerekek, ez lesz a központi téma, középpontba pedig a lánykád fog kerülni. Azt hiszem többet nem fog sírni hogy kiközösítik.
Én is ehhez a megoldáshoz fordultam, bár a lányom nem sírt mint a tiéd és nem is közösítették ki, de egy kicsit azt szerettem volna ha összetartóbbak, jó barátok lennének. Sikerült is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!