Mit tegyek a lányommal ha állandóan sir egy beteljesületlen szerelem után?
kétségbe vagyok esve ..hogy mi lesz ha valammi olyat tesz amit nem szabad!!
39/N
NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK..(KÖSZI)
Hú, nem semmi...
Szóval, ha a lányotok nem hallgat rátok, akkor esetleg megpróbálhat valamelyikőtök magával a tanárral beszélni. De megkérve, hogy kezelje ezt olyan bizalmasan mintha nem is tudná. Csak valahogyan mégis értesse meg a lányotokkal, hogy ők ketten, az nem megy.
Ezen kívül most semmi okos nem jutott eszembe, de ha valamit kiötlök megírom.
25/N
A 25/N vagyok.
Tanár hogyan értesse meg?: Van párja? Akkor vele találkozzon nyilvánosan ha megoldható úgy, hogy lássa a lányotok.
A feldolgozását tekintve az 1. válaszoló által írt: állj/álljatok mellé, mellette.
Nem szólnék tanárnak, semmiképp, hiszen ez olyan, mintha elárulnád.
Mellette állnék, vigasztalnám. Csinálnék közös programokat(család, barátok) Esetleg egy elutazás, vagy egy nagyobb kiruccanás, vagy valami egész más különleges program jól jöhet.
A verést (?) teljesen kizárnám.
A szerelem pedig természetes.
Tudom, hogy nem a legjobb ötlet a tanárral beszélni. Most hogy már látom a lányotok is tudja, hogy ez reménytelen szerelem nem is kell/ajánlott. Csak azért gondoltam úgy hátha könnyebben elfelejti. De ez esetben akkor marad az, hogy megpróbáljátok vele megértetni, hogy ha nem lenne menyasszonya a tanárnak se lehetne semmi köztük. Hisz ő egy kiskorú és az ő diákja, rögtön kirúgnak és lehet le is csuknák, de az tuti, hogy sok kellemetlenséggel járna neki. Aztán leshetne mikor lenne újra munkája...
Ezt gondolom a lányotok se szeretné, akármennyire is szeretne vele összejönni. Ezt meg kell értenie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!