Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 16 éves vagy egy 20 éves lány kitartóbb a beteljesületlen szerelem kapcsán?
például ha van egy fiú akibe nagyon belezúg a lány, de a fiút nem ismeri és a fiúnak se nem jön be a lány, akkor a 16 vagy a 20 éves lány felejti el hamarább a fiút?
Valahol olvastam egy cikket ezzel kapcsolatosan s érdekelne a véleményetek.
Szerintem egyértelműen a fiatalabb kitartóbb. Nekem szinte az egész tinédzserkorom sóvárgással telt. A leghosszabb és a legutolsó két egész éven árt tartott. Kb.16-18 éves korom között. Fú, de kész voltam... :-) Ma már nem tennék ilyet, igaz, azóta már boldog párkapcsolatban élek több, mint öt éve, és fogalmam sincs, hogy mit ettem azon a srácon akkor! A jelenlegivel nem említhető egy lapon. :-) Szóval az, hogy sóvárgunk valaki után, nem azt jeleni, hogy nem jön majd jobb. :-)
24/L
hmm...én kemény 4 évig sóvárogtam vkiért :D
dehát nem jött össze. találtam vki mást akivel boldog lehettem.:) (annak is vége...majd jön más)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!