Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csinékjak a lányommal?...

Mit csinékjak a lányommal? Megőrült?

Figyelt kérdés
Hungarista és Hitlert éltető zenéket hallgat. Nagymagyarországos, Hitleres, Szálasis pólókban, fehérfűzős acélbetétes bakancsban járkál. Vaskeresztes, horogkeresztes medálja van. A minap szerzett valahonnan egy horogkeresztes náci zászlót, és felaggatta a szobája falára a poszterei mellé. A posztereken hungarista jelképek, alakok, katonák vannak, valamint elmaradhatatkanul Hitler arcképre. Köszönni vagy úgy köszön, hogy "Adjon isten szebb jövőt!" vagy "Adjon isten, éljen Szálasi!". Skinheadekkel barátkozik, isznak, cigiznek. A pasija is egy kigyúrt kopasz, skinhead állat, aki ráadásul 7 évvel idősebb nála. Rasszista is lett. Ha valahol a cigány, a zsidó, vagy a néger szót hallja, elkezdi őket szidni változatosan káromkodva. Egy kocsis is megirigyelhetné a leányzót. Sokszor rongál az utcán (pl üveget tör be, kukákat gyújtogat), verekszik. Nem tudom, mi tévő legyek. Mit csináljak vele? Még csak 15 éves!
2010. jún. 6. 16:13
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
63%

le fogtok pontozni, de lényegtelen:D

őszintén, jobban örülnél ha cigányokkal barátkozna?? nem hinném...

2010. jún. 7. 17:40
 32/47 anonim ***** válasza:
88%

Egyrészt nem értem, akik az édesapát okolják. Pont elég egyedül nevelni 2 gyereket, amint leírta kidolgozza a belét, hogy el tudja a lányait tartani, egy ember nehezen látja el kettő feladatát. Elég megismerni pár új embert, látni egy filmet, érje egy atrocitás, és tinikorban már kész is az új 'stílus'. És ha nem is baj konkrétan, ha nem barátkozik bármiféle kisebbséggel, lehet csendben is nem szeretni őket. Ebből a fenenagy gyűlölködésből komolyabb gond is lehet.

Sajnos a bezárás verekedés eltiltás cuccok kidobálása mégnagyobb dachoz vezethet, szerintem próbáld tudatosítani filmek, képek, könyvek segítségével, milyen borzalmak történtek az általa tisztelt emberek miatt. És itt nem a történelemkönyvek meg játékfilmek mondandójára gondoltam, minél nyersebb, kegyetlenebb módon szemléltess. Lehet sokak szerint butaságot mondtam, de engem így tett helyre anyám, a véleményem bizonyos kisebbségekről megvan, de ezt nem írom magamra vagy kiabálom világgá, mi változna tőle? Talán jól megvernének egyszer.

2010. jún. 8. 21:52
 33/47 anonim ***** válasza:
28%
tnap elött 17:40. a skinheadek se sülönbek a cigányoknál...ők is verekszenek, belekötnek az emberbe és ráadásul vandálkodnak is...és most akkor lehet lepontzni engem is
2010. jún. 9. 20:26
 34/47 anonim válasza:
74%
Hát le is pontozlak...az igazi, hű skinhead nem rongál, nem nyúl a drogokhoz, nem kötözködik!!! Ennek utánaolvashattok David Lane 88 törvényében is, érdemes, mielött baromságokat állítotok!
2010. jún. 10. 21:44
 35/47 Funktasztikus ***** válasza:

hagyd kinövi!!

14F

2010. jún. 13. 22:53
 36/47 anonim ***** válasza:
61%
Ne utáld ezért! És miért ,,állat" a kopasz barátja? Apukám szintén ,,skinhead", de egy teljesen kultúrált, józan ember, aki előbb állt fel a buszon a nénike előtt, mint az öltönyös általános gyári apuka. A Hungarista zenékből biztosan több értelmet lehet kiszedni mint Lady GaGa-ból. Az utcai rongálás pedig valami sajátos kis dilemma lehet, igazi jófej kopaszokra nem jellemző ez. Zsidókkal, négerekkel, cigányokkal megésrtem, hogy problémája van, nem valami hasznos népség. Láttál már gyereket aki cigánnyal került összetűzésbe? Belilult az a jóképű arca. Zsidókról meg szerintem nem kell beszélni, olvasd csak el a Talmud-ot(zsidó Biblia) az interneten és megváltozik a véleményed. Fogd fel úgy, hogy Petőfi anyja vagy ;)
2010. jún. 16. 14:07
 37/47 anonim ***** válasza:
38%
Magam is Hungarista vagyok, kamasz lányom van. Elmentünk egy trianoni megemlékezésre. Eddig sokszor kinevetett, kikapcsolta a zenémet, de amikor a vers alatt elsírta magát ott jöttem rá hogy tudat alatt azért erősödik szépen lassan a hazafiassága. Szerintem már régebben is így érzett, de még nem mertre kimondani. Már 12-13 évesen így gondolkodik és kb. 14-15 éves korára már meri vállalni
2010. jún. 16. 14:17
 38/47 anonim ***** válasza:
36%

Úristen!

Hogy lehet pár ember ennyire lökött??

Aki utálja a négereket meg a zsidókat az mondja már el, hogy milyen negatív tapasztalataik voltak velük és hány ember okozta ezt amiért rásütitek több nációra, hogy fújj?

2010. jún. 16. 16:05
 39/47 anonim válasza:
42%

Nos, a politikusaink majdnem mind zsidók(Bokros, Orbán, Qrcsány, Bajnai, Senkiházy), ez meg is látszik a gazdasági helyzetünkön, az Izraeli miniszterelnök többször meg akarta venni Magyarországot PÉNZEN (ha nem hiszed nézz utána), olvasd el a Talmudzs-ot, csak egy részt emelnék ki belőle: Nem bűn Jahve előtt az, ha egy férfi megb@sz egy kislányt, ha az fiatalabb 3 évesnél, na bennem ez már kicsapőja a biztosítékot és gyűlölni kezdem a zsidókat, ha te nem akkor veled van a baj.

A niggerekkel különösebb baj nincs, talán az egyik leghasználhatóbb rassz, sokuk dolgozik, a probléma, a génjeikben van, egy 2007 es Brit tudományi Egyetem altal készített felmérés szerint a negrid emberek átlag IQ-ja 98, az europidoké 116, a két rassz keveredéséből létrejött utódoké pedig 94.

Tehát a néger bevándorlók mind(gy.k. 100%) hülyék, és lebutítják a mi gyerekeinket is, a zsidók közt vannak ugyan rendesek is, de (szintúgy a Brit T. E. felmérése szerint) 91,333333333% uk elsődleges életcélja a pénz, bármi áron.

Na most már talán megérted, hogy miért útáljuk ezeklet a férgeket!

Hülyegyerek...

2010. jún. 16. 18:14
 40/47 anonim válasza:

A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:14

Ezeket honnan szopkodod? a másik meg h az IQ nem fokmérője a tudásnak, "hasznosságnak"! Attól még h egyetem írja nem biztos h igaz te kis mulya! A britek azt is kimutatnák egyetemen hogy te meg én 2010-ben még mindig nyereg alatt puhítjuk a lóhúst!lovasnemzet vagyunk :)

Ajánlok néhány órát szexel tölteni, h ne beszélj hülyeségeket! Ha máshogy nem megy hát fizess érte! ;-)

2010. jún. 17. 12:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!