Megengedné valaki ezt a 12 éves lányotoknak? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Melltartót akar.Közöltem vele,hogy nincsen mire hordania, de másnapra elkérte az egyik barátnőjéét.Most kitalálta, hogy hárman elmegyünk, és veszünk neki egyet.Szerintem túl önálló.Szerintetek?2010. máj. 4. 16:36
71/74 anonim válasza:
csak nem ír le hazugságból negatívat.. rossz anya és ennyi
72/74 anonim válasza:
Én nem kellett 12 éves koromban könyörögjek.Mert anya vett nekem olyant ami nem szivacsos, és nem is kell be csatolni.De én akkor annak annyira örültem mint,ha rendes melltartó lenne. Mostmár a 13-at is betöltöttem és anya mondta vegyek újakat. Elmentem és vettem magamnak olyat amilyent szerettem volna, persze a méretemben ami 70A-s nál nagyobb,mert az már kicsit kicsi,és szó nélkül belement a szivacsosba. Amúgy hát 13 vagyok de még pasim nem voltm nem ,hogy a szobamban csokolozzak ...ÉS nm kell azt hinni,hogy olyan csendes vagyok imások bulizni, persze csak sulibuliba mehetek. Ami már 10 kor véget ért. Ja és a tini kort is tudom kezelni, pedig van,hogy én is azrt érzem senki sem ért velem egyet..De tudok viselkedni.És aMINT MONDTAM NEM VAGYOK ÉN SEM Angyalka!!!13 L
73/74 anonim válasza:
Mi lett a dolog vége lécci írd meg!!! am naon sajnállak :"(
74/74 anonim válasza:
Te jo ég!😂😂 14 evvel a posztolas után látom ezt a sz#rt! De most komolyan ez mi a retek??? Mar az első két bekezdesbol láttam hogy ez kib#szottul kamu már akkor láttam mikor még nem is írtad le ojan bonyolult horrorisztikusan xddddd és g#ci kb az egész sík hülye ember letorkozta egygytol egyik ezt a kis kitalalt kamu storyt😂😂 siroookk hülyeség ez az egész az elejétől a végéig tudtam ..😮💨 xdd amúgy elmehetnel hororr story írónak tuti milliókat keresnel belőle hiszen ez a sok hülye elhitte amit írtál és képes volt 30+ sorokat írni hogy O erről mit gondol és szerinte mit kell csinálni ebben a helyzetben xddd.....érted kiegteem de legalább lekötött és jó volt olvasni mintha egy horror könyvet olvasnak :D xdd ahh haláli vagy kedves szerzo nagyon unatkozhattal, kíváncsi vagyok mi van most veled?? Talán egy híres kitalált horror story író lettél?? Mondjuk ki tudja😂 ahjj g#ci 0iq-m van de ehhez nem kellet sok ész hogy rájönnek egytol egyig fake és egyszerűen nem értem ezeket az embereket akik ide válaszoltak vicc az egész inkább az írást is abba hagyom mert semmi értelme meg ijen hosszú kommentet is fűzni ide ennyi év után még plana nem úgyse olvasod biztos már szóval erről ennyit (FAKEEEEEEE AZ EGSSSSZZ EBREDJETEK FEL EMBEREEEKK)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!