Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengedné valaki ezt a 12...

Megengedné valaki ezt a 12 éves lányotoknak? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Melltartót akar.Közöltem vele,hogy nincsen mire hordania, de másnapra elkérte az egyik barátnőjéét.Most kitalálta, hogy hárman elmegyünk, és veszünk neki egyet.Szerintem túl önálló.Szerintetek?
2010. máj. 4. 16:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim ***** válasza:
74%

ne haragudj de mi az hogy nem tudsz mit csinálni? 12éves... az idősebb pasit simán bejelentheted a gyámhatóságnál mert 14éves korig még a másik beleegyezésével is törvényt sért! Márpedig 1 szál fehérneműben csókolózni már ráutaló magatartának vehető!

A TE gyereked, neked kell megnevelned!

Még a melltartó hagyján, ő ég vele mert úgyis tudják hogy előtte semmi melle nem volt.

De ez a pasi ügy...már ne is haragudj... meg lek...? A saját anyját????

Én még elég fiatal vagyok, emlékszem a gyerekkoromra, mert ő még GYEREK!

Komolyan megvárod míg terhes lesz aztán mehetsz a gyámhatóságra magyarázkodni?

A lányod azt hiszi mindent megtehet!

Még Te kérsz elnézést? És felhívod hogy hazamentél...

Hát én ott úgy kiosztottam volna a pasit is meg őt is hogy csak na...

Persze hogy mindent megcsinál veled... El van a kisasszony kissé eresztve...

Az , hogy bízzon benned nem ugyanazt jelenti hogy mindent szabad neki...

Ha pár év múlva azt mondja képzeld dohányzok akkor ráhagyod mert hogy a bizalom...

Engem elég keményen neveltek, mégis mindig őszinte tudtam lenni anyumékkal... Mindenről beszámoltam, pedig nagy ritkán engedtek el otthonról is...

Elnézést a kirohanásomért, de szerintem egy gyerekkel tudatni kell hol a határ.

2010. máj. 19. 20:36
 42/74 A kérdező kommentje:
AKI EDDIG VÁLASZOLT, KÉRE OLVASSA EL!Tegnap megbeszéltem vele a dolgot.Azt mondta, ezen túl jó lesz, és hogy próbálja megszakítani a kapcsolatot a kis haverjával.Felhívta,hogy szakítanak(idő közbe kiderült, hogy a lányomnak nem is tetszik)ő meg lek-vázta, engem is, meg mondta, hogy szétver minket.Ma a lányom sírva jtt haza, mert megkereste az iskolábat, és felpofozta AZ IGAZGATÓI ELŐTT!mire bement, hogy szóljon, még a kiscigánynak állt feljebb, és beírást kapott a gyermekem azért, mert az igazgató egy büdös cigány, és a kis fattyt védi.egész nap sírt, és fél holnap bemenni.aztán, ma 5kor felcsngetett a volt "pasija" hogy bocsánatot kérjen.mondtam, h kinyitom az ajtót, de maradjon kint.ok, erre a lányom kiment, és kzölte vele, hogy szakítaniuk kell, mert neki fontosak a tanulmányai (most 3asra áll, addi 5*-os volt, míg meg nem ismerkedett vele).a kis dög meg befogta egyszem gyermekem száját, és nekiállta tapizni, csókolgatni, és tolta le a nadrágját.Nagy ordítást hallottam, mert a lányom tökönrúta, felszaladt az emeletre(4 emeletet futott).a cigánykölyök meg bamászott a liftbe, és regenerálódott.Mire a lányom fáradtan fölért, addigra a kiskcsög is ott várta.nem akarta beengedni, megint sikítást hallottam, de a lányom volt az.és lerohantam, mert azt hittem, hogy fent vannak, és mire odaértem, a lányom már sírt, a mocsadék meg perverzeskedett.akkor annyira felbosszantott, hogy lefogtam, és belebasztam a fejét az ajtónkba, utána meg megrugdaltam, és legutítottam a lépcsőn.fél órára rá, mikor a vérét pucoltam az ajtóról, jön a telefon, hogy a kancigányok tudják, hol lakuknk,és ellátogatnak hozzánk.NAGYON FÉLEK, MERT EGYEDÜL VAGYUNK, ÉS A LÁNYOM MUTATOTT EGY KÉPET A VOLT BARÁTJÁTÓL, ÉS A CSALÁDJÁTÓL.VAN hat tetkós,kigyúrt értelmiségi.
2010. máj. 19. 20:53
 43/74 anonim ***** válasza:

Ha lapos akkor nem kell neki pont nem rég foglalkoztak ezzel a témával hogy a sok felelőtlen szülő lapos 9 éves gyerekeknek tangát és melltartót vesz,ráadásul sexis kinézetűt és ezek káros hatással lehetnek később a gyerek személyiségére.Nézd mivel meleg van és trikót még sem hordhat már vannak topok amiket poló alatt tud hordani és ha fehér fölső van rajta még sem látszik át a cici.Ilyen kitömött push-up-osat ne vegyél semmiképp se,nem egészséges.

És nem túl önálló,én 11 évesen egyedüljártam dokihoz akkoriba költöztünk el,szóval kb. 2 évig még a régi dokinkhoz voltunk bejelenetve,aki meg 15 kmre volt a lakhelyünktől.Ja és én készítettem már a szendvicsem,vasaltam magamra és az egész családiház belső takarítását én csináltam stb.

2010. máj. 19. 21:02
 44/74 anonim ***** válasza:
Tömötett ne vegyél,nem kell neki,beszélgess el vele,akkor inkább már sport melltartot,egy tök lapos lányra nem kell ilyen.Szabj azért korlátokat.
2010. máj. 19. 21:06
 45/74 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mennyire igaz ez a történet!

De a lányodnak egy alapos segbe rú.ás és fejmosás kellene,egy kis kur.a lesz belőle,ha így folytatja tovább.Cigánnyal leállni,meg alsóneműben egymáson feküdni,szerinted mi lesz 2 év múlva,ehhez aztán van esze,de otthon segíteni meg nincs.Fogd szorosan a gyeplőt,mert nagy bajok lesznek még.Jó pár ismerősőm van ahol megy a pia a szülőknél,v. éppen csak anya v. apa van és a másik szülőnem törödik velük,de ennyire még ők sem züllöttek fiatalon,ha nem beszélgets el vele,na gondok lesznek.

2010. máj. 19. 21:16
 46/74 anonim ***** válasza:
89%

Ne haragudj, eddig próbáltam megértő lenni.

Én itthon vagyok a három fiatalabb tesómmal, egy hugom van 17 egy öcsém, ő 15 és egy haramdik hugom aki 5 éves. Eddig még soha nem fordult elő ilyen, pedig nekünk csak addig vannak szüleink amíg ki kell takarítani, vagy ebédet kell csinálni, mert valami fontos ember jön.

Nem foghatsz mindent arra, hogy tinédzser, ez így nem állapot. Ha majd idősebb lesz, akkor az lesz a kifogás, hogy új iskolába került, aztán az, hogy még most bontogatja a szárnyait, és így megy majd. Nem bocsáthatsz meg ilyen könnyen, igenis meg kell tanulnia ki a főnök. Barátnővel, és barátnő anyukájával csak akkor szabad elmenni vásárolni, hogyha a két szülö stílust, véleményt illetvően egy hangon van, különben a gyerekek azzal fognak dobálózni, hogy bezzeg az ő anyja... ha vásárolni akar a barátmőjével menjenek el ketten.

Legyen bármekkora cigány, legyen bármekkora bunkó a gyerek, nem csinálhatod ezt vele, mi van ha úgy lököd le a lépcsőn, hogy nyakát töri, téged lecsuknak, a lányod meg ott marad szülők nélkül. Könyörgöm, gondolkozz már!

Minek engedted le a lányodat, hogyha "ismered" a fiú fajtáját. 12 évesen még nem bandázni kell, hanem barbizni. És ezt nem viccből mondom.

Ha már van egy tini lányod, legalább te legyél elég felnőtt.

Nem a kis b*zi gyereket védem, legszivesebben én is kitaposnám a belét, de ebben az esetben engem vinnének börtönbe. A magyar igazságszolgáltatást nem érdeklik az előzmények, csak az adott pillanatban történtek.

Nem mer bemenni a suliba, inkább vidd el, rakd ki ott, nehogy még lógni is elkedzjen.

Te vagy a felnőtt próbálj meg kicsit úgy tenni!

Dobálózhatsz a szavakkal, hogy értelmiség, meg kétajtósszekrény, meg alkoholista, de mielőtt másban keresed a hibát talán magadba nézhetnél, és megnevelhetnéd a lányodat.

Lehet lepontozni, nem provokálni, vagy vitázni akarok veled, de úgy látom, előtted sem volt megfelelő anyai példa.

Ettől függetlenül valószínűleg láttál már egy-két dolgot életed során, próbáld meg használni őket, én is azokból építkezem!

21/L

2010. máj. 19. 22:42
 47/74 anonim ***** válasza:
79%
Fene se tudja, de - hírük ide vagy oda - az egyetlen lehetséges társaság, akiktől minimális esélyed van védelmet kapni, az a Gárda. A rendőröknek is van családja és hidd el, hogy az ilyen alakoktól ők is félnek, plusz a törvény előbb védi be a bűnözőt lassan, mint a járőröket. Holnap ne engedd el a lányodat, írj neki igazolást.
2010. máj. 19. 22:45
 48/74 anonim ***** válasza:
21/L: Igazad van jórészt, de ez a már megtörtént eseten nem segít sajnos.
2010. máj. 19. 22:48
 49/74 anonim ***** válasza:
100%

Még csak most jutottam ennek az egész sztorinak a végére, szal leírom a véleményem.

Melltartó:Vehetsz neki, de semmiképp sem kitömöttet, én és a bnőim suliban jót szórakozunk azon, ha valakinek egyik napról másikra melle lesz, tudjuk, hogy az nem igazi, meg különben is, tök szánalmas.

Csókolózás az ágyon: Ha nem érsz oda időben, lehet, hogy a lányod már nem lenne szűz. Különben is, mért engeded meg neki? Szájra, meg arcra puszi oké, esetleg ha kipróbálják az igazi csókot, de nem sokszor, meg nem is ágyon.

Az én anyámék tuti kiakadnának nagyon, ha meglátnának az ágyon fetrengeni engem egy fiúval.

Többi részhez: Ennek a résznek nagyon kamu szaga van: "felszaladt az emeletre(4 emeletet futott).a cigánykölyök meg bamászott a liftbe, és regenerálódott.Mire a lányom fáradtan fölért, addigra a kiskcsög is ott várta.nem akarta beengedni, megint sikítást hallottam, de a lányom volt az.és lerohantam, mert azt hittem, hogy fent vannak, és mire odaértem, a lányom már sírt, a mocsadék meg perverzeskedett.akkor annyira felbosszantott, hogy lefogtam, és belebasztam a fejét az ajtónkba, utána meg megrugdaltam, és legutítottam a lépcsőn.fél órára rá, mikor a vérét pucoltam az ajtóról"

Főleg annak, hogy, "mikor a vérét pucoltam az ajtóról", meg, hogy ordított, és 4 emeletet futott.

Az utóbbival kezdem, gondolom panelban laktok, ha már 4 emeletet kellett szaladnia az ajtótokig. És közben ordított. Akkor a panel többi lakója egyáltalán nem hallották az ordítást? Talán azt hitték, a tv-ből jön?

A másikhoz: Jaja, a vérét pucoltad, meg a lépcsőn is legurítottad xD Tudod, hogy ha ez igaz, akkor simán feljelentenek? Bár nem hinném, hogy igaz, annyira krimisorozatbelinek tűnik. Szóval ennyit erről...

13/L [tizenhárom/lány]

2010. máj. 20. 10:41
 50/74 anonim ***** válasza:
39%

Hogy lehet valaki ilyen rossz anya mint te ? Te rontottál el mindent mert mi az, hogy nem akarod beégetni ?? Mert hogy nem mentél be a szobába amikor ők egymáson feküdtek, a lányod majdnem hogy meztelenül, majdnem hogy megdugta már a lányodat..de te nem ám bementél volna a szobába hogy mit képzeltek..neeeem..az végül is az nem ciki ha abortuszra kellett volna mennetek.. meg nem kéne azt csinálni amit ő mond, pl melltartó.. megmondod hogy nincs olyan és kész mert nincs melled és még cikibb lennél úgy.. de téged majdnem hogy ő irányít szóval ne csodálkozz ha a történtek után már tényleg már nem fogad neked szót és lesz@rja a véleményedet és lehet hogy most azt mondja hogy ezek után jól tanul meg nem pasizik..úgy is fog pasizni mert gondolja neki úgyis szabad..aztán upsz a fiú megint elvette az agyát :) szóval gratulálok szuper anya!! ha nekem ilyen anyukám lenne, mint te, akkor elmenekülnék tőled jó messzire!!! ja és a cigányokon volt a hangsúly, nem is mindegyiket fogom most megvédeni, de sok cigány anya szerintem különb lehet mint te!! ugyanis biztos vannak olyanok akik dolgoznak és közben nevelik normálisan a lányukat.. bár te ezt úgyse érted mi az hogy normálisan nevelni. szóval én nem téged sajnállak hanem a lányodat :/

16/L

2010. máj. 20. 11:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!