Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengedné valaki ezt a 12...

Megengedné valaki ezt a 12 éves lányotoknak? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Melltartót akar.Közöltem vele,hogy nincsen mire hordania, de másnapra elkérte az egyik barátnőjéét.Most kitalálta, hogy hárman elmegyünk, és veszünk neki egyet.Szerintem túl önálló.Szerintetek?
2010. máj. 4. 16:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
34%
Kedves Kérdező! Én Neked adok igazat! Felesleges melltartót hordani egy olyan kislánynak, akinek még teljesen lapos a cicije.
2010. máj. 5. 07:37
 22/74 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Anyuka:

"Most kitalálta, hogy hárman elmegyünk, és veszünk neki egyet."

Ezt már az elején nem értettem,de mostmár értem.

Úgy akart veled elmenni,hogy -te-a barátja-és ő-

Én,mint anyuka úgy gondolom,hogy ha már egy ilyen dolgoban úgymond nem számithat rád,nem segítesz neki,nem támogatod akkor a barátot hogy mondhatná el??

Ne-nehogy férre értsetek,mert 12 évesen tényleg korai még.

Én a helyedben elvinném a boltba és ott finoman kezdehtnél tanácsokat adni és MEGÉRTENI.

Szerintem ebben a korban ez a legfontosabb.

Beszélgess el vele,és kérdezd meg mindenképpen,hogy a barátját miért nem mondta el neked??!!

Sok Sikert.SS

2010. máj. 5. 07:55
 23/74 anonim ***** válasza:
100%

Ha most nem támogatod, egy életre elfelejtheted, hogy BÁRMIVEL a bizalmába fogad. És igaza van. MAjd ha ciki az a melltartó, őt fogják cikizni, nem téged. Szóval az a része nem a te dolgot, ilyen téren tényleg jobban tudja, mi a szitu az osztályban meg a baráti körben, mint te.

Ennek SEMMI köze a mellméretéhez. -nem a mellméret miatt kell neki melltartó, tehát ezzel nem is fogod lebeszélni, de nem is értem, miért tiltakozol olyan nagyon.

2010. máj. 5. 10:08
 24/74 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek az elöttem szólóval. Ha akarja vegyétek meg azt a melltartót, bocs hogy igy fogalmazok de az ő döntése hogy a semmire vesz melltatót. Ha cikizik az télleg csak a lányod hibája és nem a tiéd. OFF: negyedikben nekem is ez volt a problémám hogy míg a többiek (2-3 lány) toppot hordot, én is akartam hordani a ' kezdeményemre'. Kétszer vettem fel azt a toppot és megutáltam ( olyan volt mint egy trikó csak el volt választva egy kis rész a mellemnek). Szóval az ő döntése ha nem hagyják majd békén.

13/L

2010. máj. 5. 15:27
 25/74 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is nyugodtan vegyél neki..De gondolom te is tudod hogyha a melltartó nagy akkor kényelmetlen,így ha neki is nagy lesz nem fogja hordani..De ha elviszed a boltban úgy sem mer kiabálni veled.Szóval vidd el és ha úgy gondolja hogy neki a 70/B-s kell akkor próbáljatok egy olyant..Látni fogja hogy nagyon nagy lesz neki így belátja majd hogy kisebb kell neki.
2010. máj. 5. 18:28
 26/74 dóriyyi ***** válasza:
97%
Akkor elnézést kérek! Én azthittem, hogy logikus, hogy azért akar melltartót, mert VAN MIRE horania...! Az, hogy van pasija 12 évesen nem lenne gáz ha beszámolt volna neekd, nekem is van nem dicsekvéss képp, de ebben nincsen semmi rossz amég nem akar ágyba bújni vele...:S Én mindent megszoktam anyával beszélni, elég jó a kapcsolatunk, ugyhogy sajnállak :S:S:S
2010. máj. 6. 07:19
 27/74 anonim ***** válasza:
29%

Hajjajj... Meg kell próbálnod a bizalmába férkőzni. Kicsit engedj Te is, de úgy, hogy érezze: attól még te vagy a főnök, és nem ér el Bármit! Mindkettőtöknek engedni kellene.

De mit vár tőled, amikor a fiút sem mondta el? Ébresztő királylány! Anyától nemcsak elvárni kell... Adok-kapok, így működik. Szeretetet, bizalmat, segítséget, stb. Ha elégé nagylány ahhoz, hogy pasizzon, akkor a kapcsolatotokban is legyen az!

És tudna nélküled venni? Annyi pénze van, és szabadon jön-megy??

2010. máj. 6. 09:09
 28/74 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: fordítsd meg: mit várjon az anyjától fiúügyben, ha még ennyiben sem enged? A lány így gondolkodik jó eséllyel és teljesen jogosan. Mert nem az a lényeg, hogy a melltartó kell-e neki igazából vagy nem. A döntésről van szó. Hogy nem hagyod dönteni, hanem irányítani akarod ilyen - összességében jelentéktelen - ügyekben is. Egyenes út az ellened való hangolásához és a lázongáshoz. Tapasztalat.
2010. máj. 6. 10:02
 29/74 anonim ***** válasza:
82%
Én is 12 vagyok . Én nekem most kezded nőni a mellem . Lassan nő . Van 2 topom . De nem kell melltartó . Az osztályba 1 lánynak van . A fiúk meg mindenkit cikiznek , hogy ott csak szúnyog csípés van ... Nem tudom miért kell a semmire melltartó . Az még cikibb , mintha nem lenne . Akkor ha felvesz egy blúzt akkor beesik és az nagyon ciki . Szerintem vegyél neki topot.
2010. máj. 7. 19:17
 30/74 A kérdező kommentje:

Tegnap elmentünk, vettünk neki egyet.Finoman kifejeztem, hogy szerintem nem a legmegfelelőbb a fekete, push-up-os, halálfejes.De neki az kellett.Jó, megvettem.Beszélt a barátnőivel,és ők kijelentették hogy ez ultragáz.Ezután a fejemhez vágta, hogy nekem akkor sem lenne stílusom, ha csak a kisújamat kellene kinyújtanom.

Ma megyek haza a munkából.A lakásban szétszórt ruhákat találok, de fele nem a miénk.Szinte filmbe illően berontok a nappaliba, onnét pedig bekopogok a szobájába, ahonnan hangos zene szűrődik.HÁt, mit ne mondjak, fehérneműben feküdte egymáson.Csókolóztak.

Eztuán, hogy ne "égessem le", felhívtam a mobilján.Felvette, és elmondtam, hogy mondja a fiúnak, hogy hazafele tartok.Elment a pasija, és bementem hozzá.Akkor pedig sírva dobált mindent felém.Azt mondja, folyton leégetem.MIT TEGYEK?????

2010. máj. 8. 19:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!