Megengedné valaki ezt a 12 éves lányotoknak? Bővebben
lent!
Figyelt kérdés
Melltartót akar.Közöltem vele,hogy nincsen mire hordania, de másnapra elkérte az egyik barátnőjéét.Most kitalálta, hogy hárman elmegyünk, és veszünk neki egyet.Szerintem túl önálló.Szerintetek?
ja és ja.. lehet hogy ez az egész egy kamu de ha igen akkor nem tudom miért jó..de ha tényleg ilyen anya vagy akkor vedd magad észre hogy az előttem szóló 13évesnek is több esze van mint neke
2010. máj. 20. 11:23
52/74 anonim válasza:
Itt már régen nem a melltartóról van szó, hogy vegyenek e vagy sem. Ez a fiús dolog viszont nagyon durva. Mindenképpen jelentsd fel a rendőrségen a fiút zaklatásért. Persze ezzel magadat is bajba rántod, mivel testileg bántalmaztad a srácot. Viszont vagy a rendőrség, vagy némely verőlegény tud neked segíteni. Az iskolába meg kísérd el és menj érte, nehogy valami baj legyen. Beszélj az osztályfőnökkel, illetve az igazgatóval. Neked kell rendbehozni ezt a helyzetet, mivel sajnos te engedted túl hosszúra a gyeplőt.
2010. máj. 20. 11:54
53/74 anonim válasza:
szio! én 18 éves vagyok,és én is kb. 13 évesen kezdtem el itthon sírni melltartóért..semmi mellem nem volt,de tényleg semmi,a barátnőimnek meg már akkor 75-s,80-s melltartóik voltak..itthon sírtam,anya megsajnált úgyhogy kaptam egy egészen pici 70A-sat. az is picit lötyögött,de olyan jól éreztem magam benne:)és ha eltalálod a polo fazonját,akkor nem látszik az,hogy nincs benne semmi:) tudod hol vannak iciripiciri melltartók?pont tegnapelőtt néztem,hogy ezeket biztos óvodásokra tervezték..az H&M-ben.nem drágák,nagyon szépek,és nagyon picik. Azóta persze nekem is nőttek a melleim,szép 80/B lett,azoknak a csajoknak pedig,akiknek már akkor is nagy volt,lóg a mellük,semmi tartásuk nincsen.meséld el a lányodnak ezt,és azt is szerintem (vagyis gondolom) ,hogy te is hasonlóan későnérő voltál,és mágis te jártál jól,nem azok,akiknek már ovi ált.suliban nagy melleik voltak..:) sok szerencsét hozzá!:):)szio
2010. máj. 20. 12:18
54/74 anonim válasza:
előző vagyok,és most olvastam el az előzményeket..ha tényleg igaz amit írtál,szóról szóra akkor irány a rendőrség..nem mintha bármit is tennének cigányok ellen de..írj nekem egy privit kérlek,és válaszban megírom,hogy szerintem mit kellene tenned,ide nem írom,mert neveket tartalmaz..:)!!
2010. máj. 20. 12:25
55/74 anonim válasza:
13/l : nekem is elég hihetetlen a story,de én is panellben lakom,és hidd el a többi lakó fel sem figyel ha nálunk ordibálás megy!Pedig szokott elég sokszor. Kérdező: Szerintem menj a rendőrségre.. mást nem nagyon tudok ajánlani.
2010. máj. 20. 15:44
56/74 anonim válasza:
Ha 4 émeletes házban laktok, hogy mászik be az ablakotokon??????
Nagyon kamuszaga van ennek
13/L
2010. máj. 20. 15:51
57/74 anonim válasza:
ide már rendőr, és biró kellessz.
a cigányok úgy vannak ezzel, ha egy ember egy picit megbántja a r-hadt kölykét, akkor már a cigány anya hívja fel az 1 millió rokonját, és azok mennek a házatokba vitatkozni...ciigikkel nem szabad szóba állni....
2010. máj. 20. 18:32
58/74 anonim válasza:
Kamu...
2010. máj. 20. 19:15
59/74 anonim válasza:
13/L vagyok [ez előtti oldalról]
15:44: Én is 5 éves koromig panelban laktam, de ott a szomszédok már arra is panaszkodtak anyáméknak, hogy le-fel megyek a lépcsőkön [4.-en laktunk mi is], pedig nem voltam hangos :D
Másik 13/L jól mondja. Ha a 4.-en laktok, hogy mászott be az ablakon a gyerek?? :D
2010. máj. 20. 19:30
60/74 anonim válasza:
15:44-es vagyok!
hát akkor elég rossz szomszédokat fogtál ki:S:D
amúgy ez a 4. emeleti ablak történet engem is érdekelne :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!