Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengedné valaki ezt a 12...

Megengedné valaki ezt a 12 éves lányotoknak? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Melltartót akar.Közöltem vele,hogy nincsen mire hordania, de másnapra elkérte az egyik barátnőjéét.Most kitalálta, hogy hárman elmegyünk, és veszünk neki egyet.Szerintem túl önálló.Szerintetek?
2010. máj. 4. 16:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 anonim ***** válasza:
75%

az tényleg ciki, lehet ki akarja tömni..:)

mondd el neki, hogy arra még ráér, ha már van mit belepakolni..:)

2010. máj. 4. 17:33
 12/74 anonim ***** válasza:
93%
Szia! Sajnos megértem a lányod gondját, hisz nekem 15 évesen csak 70/AA van és sajnos nem fog nőni tovább, mert már így is nagyobb van mint édesanyámnak, és nekem is rosszul esett amikor a többiek hordhatták a melltartót nekem meg még a mai napig nincs mire, de hát sajnos kell, ugyanis a többiek ezt eléggé hangosan megjegyzik. De lehet , hogy azért kell neki mert még nem nőtt meg a melle, akkor viszont esetleg lehetne ilyen szivacsos toppokat venni. Kérdezz rá lehet hogy azt elfogadja, mert az a melltartó ami a képen van az még talán nekem pont jó lenne.
2010. máj. 4. 17:39
 13/74 anonim ***** válasza:
95%

Én a 13 éves lányommal most mentem el a boltba és ő választott és kérdezgetett,hogy ez milyen?stb.

Persze elöszőrolyanhoz ment oda,ami nekem van (nem kicsi mellem van,hozzáteszem).és ilyen csipkés,kitömött,kockás melltartót nézett ki,mondtam,hogy ez gáz.

Végül találtunk egy oldalt ami neki való melltartokat (kosaras) találtunk.És vettünk 6 párt.

Annyira boldog volt :)

Azt mondta alig várja,hogy tesije legyen és a lányoknak megmutassa (barátnőinek)..

Nekem ez volt a lényeg ,hogy boldog legyen,de azért ne egy kitömött,csipkés melltartót használjon.

12 évesen se korai.Legalább szép mellei lesznek.

Menjetek el vásárolni és úgyis találtok mind kettőtüknek megfelelőt.

Sajnos Kedves Anyuka,lassan elkell fogadni,hogy már nem azok a divatok,amik nállunk voltak és elöjöttek ezek a cikis dolgok is.Bár 19 évesen szültem így talán még megis tudom érteni,12 évvel ezelőtt is voltak már ilyen dolgok.

Menjetek el és nézzetek eggyüt valamit. :D

2010. máj. 4. 18:25
 14/74 dóriyyi ***** válasza:
14%
Úristen! 10 éves korom óta melltartót hordok! És képzeld van mire. Nagyon ciki ha nem hord melltartót! A barátnőim is horanak és 12/L vagyok 70/C-s mellekkel! ÁÁ ilyen kérdést...szegény lány :S
2010. máj. 4. 19:56
 15/74 A kérdező kommentje:

"KEDVES" utolsó válaszoló.Én a lányomról írtam, nem az átlag többségéről.Neki nincs melle.FÉl órája úgy leteremtett(beszélgetés):

-Figyelj kislányom ha akarod veszek neked egy melltartót, de nem szivacsosat mert az....

-ANYA!TALÁN TINIKÉNT EL TUDOM DÖNTENI, MELYIK JÓ ÉS MELYIK NEM!NEKEM 75/B-S KELL!

-Figyu, Tamara, nekem van 75/b-s.Sajnálom, de neked nincs akkora.De vehetünk egy sportmelltartót, ami szivacsos és mégis....

-DE NEKEM AZ KELL!HA ENNYIT NEM ÉRTESZ MEG, HAGYJUK!HOLNAP ELMEGYEK, ÉS A PASIMMAL MEGVESSZÜK!

És bement a szobájába.PASIJA VAN??! 12 évesen?!És nem is szólt róla...Hallottam, ahogy felhívta, és elzokogta neki minden baját, miról eddig nem is tudtam.Sajnálom hogy ilyen lett vele a kapcsolatom.:(

2010. máj. 4. 20:40
 16/74 anonim ***** válasza:
90%

ma 17:29 vagyok

Az igen..."pasija" van 12 évesen...:O

Na ideje elbeszélgetni a lányoddal!

2010. máj. 4. 22:03
 17/74 anonim ***** válasza:
100%

ne légy vele olyan konok. szerintem erről nem beszélgetni kell, hanem kézenfogva elvinni a boltba és ott megbeszélni, amikor felpróblja, és finoman tanácsokat osztogatni. már nem olyan kislány, vannak már bizonyos fokon saját döntései.

bocs, én úgy gondolom talán meg kéne próbálnod helyre hozni ezt a helyzetet, mert legközelebb még ennyire sem fog megkérni, illetve ennyit sem fog megosztani veled.

örülni kéne, hogy a bizalmába fogadod, ilyenkor inkább próbálj meg barátnőként hatni rá, mint anyaként, hogy legyen benned bizadalma a későbbi gondjait is megbeszélni.

nem kioktatni akarlak, csak leírtam a véleményem.

nekem is pont 12 éves a lányom.:)

2010. máj. 4. 22:07
 18/74 anonim ***** válasza:
100%
úgy értem örülni kéne, hogy a bizalmába fogadott...:)
2010. máj. 4. 22:08
 19/74 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem azzal semmit sem veszítenél ha vennél neki 1 db olyan melltartót amilyet szeretne, ha meg kicsi rá akkor úgyis rájön, mert kényelmetlen.

A másik az, hogy ha nem tudtad, hogy pasija van annak 2 oka lehet:

1. Még nagyon korai és még nem akarta elmondani

2. Nem bízott meg benned annyira, hogy elmondja

Jó lenne egy NYUGODT elbeszélgetés semmilyen dühkitöréssel, még akkor sem ha provokálni akar. Végig legyél majd következetes és egyezzetek meg valamiben, ami mind a kettőtöknek jó. Igaz én még csak 15 vagyok, de tudom milyen ciki az, ha nincs melltartód és sok ideig hordtam toppot, mert kicsi volt a mellem. Rossz érzés volt mert kivágott blúzban ( nem ízléstelenben) kilátszott, esetlen a pánja látszott. Szerintem jól fog végződni, ha kiabálásra nem kiabálással, esetleg veszekedéssel felelsz, mert abból csak az lesz, hogy becsapja rád az ajtót vagy te fogsz neki olyat mondani amit esetlen megbánsz.

Bocsi ha sokat írtam.

15/L

2010. máj. 4. 22:52
 20/74 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen dolgokban sem engedsz neki, akkor a tinikorban nagyjából elfelejtheted, hogy elmond dolgokat vagy megbízik benned. Az első jele megvolt; nem tudtál róla, hogy "pasija" van. És hidd el nem ez lesz így az utolsó dolog, amiről nem fogsz tudni...
2010. máj. 4. 23:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!