Megengedné valaki ezt a 12 éves lányotoknak? Bővebben lent!
Nos a melltartós dologra azt mondtam volna: vedd meg neki amit akar, majd ha hülyén néz ki benne, kicikizik a többiek, és tanul belőle! Szerintem ez a legjobb módszer. Lehet, hogy akkor legközelebb meggondolja, hogy megfogadja a tanácsod.
A fiús ügy: nagyon durva! Eleve, hogy ennyi idősen "pasija van"!! Meg hogy be sem mutatta. Az oké lenne, ha fagyizni, meg moziba járnának, de az h alsóneműben fetrengenek egymáson??!!! Bár lehet, hogy csak azért csinálta, hogy megmutassa neked, hogy ő a nagylány, v ilyesmi? :/
Milyen a kapcsolatotok? Egyébként meg tudtok beszélni dolgokat? Nem lehet, hogy úgy érzi, te nem érted meg, ezért ad többet a barátnői meg a "pasija" véleményére, vagy hogy azt érzi hogy "nem törődsz vele eleget", ezért akar felvágni vele, hogy van pasija? Talán több közös program segíthetne...nem tudom. Vagy ha megengednél senki néhány dolgot amit szeretne.. (nem tudom, mit engedsz, és mit nem). De én a helyedben eltiltanám a fiútól. Suli után haza, ha barátnőzni akar, meg jöjjenek azok hozzátok... tudom, hogy durva módszer, de a 12 évesen pasizás is durva... 21/N
Az apuka nem él veletek? Ha igen, esetleg ha ő leteremtené a lányt, lehet, hogy megijedne... :S
egyébként nemtudom... a rendőrség nem foglalkozik ezzel, akkor sem ha lop ugyebár... maximum lakat az ablakra...:S
Nagyon sajnállak, hogy ezen kell átmenned:(
Ha állandóan leégeted mutasd meg neki milyen az, ha hozzá sem szólsz, kér valamit, figyelmen kívül hagyod, ha kérdez, nem reagálsz, ha venni akar valamit, az sem érdekeljen. Tégy úgy mintha nem is lenne ott. Egy idő után igényelni fogja a beszélgetést, ami viszont fontos, hogy előtte jelentsd ki, "egészen addig amíg nem kérsz bocsánatot, és nem fogod fel mekkora hülyeséget csinálsz nem vagyok rád kíváncsi!"
Figyelj arra, hogy pénz ne maradjon előtte, illetve a fél szemed mindig legyen rajta.
Ha megoldható, a cuccait sem mosd ki, ha ő már annyira tudja, mit kell tennie, akkor nyugodtan elvégezheti a házimunka ráeső részét.
Tudom, ez így nagyon vaskalapos, régimódi, de nekem a tesómmal bevált. Anyánkat annyira nem érdekli, mi történik itthon, így én vagyok az aki nevel, kénytelenek rám hallgatni, én vagyok velük itthon, mosok-főzök rájuk.
Egy próbát megér, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!