Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengedné valaki ezt a 12...

Megengedné valaki ezt a 12 éves lányotoknak? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Melltartót akar.Közöltem vele,hogy nincsen mire hordania, de másnapra elkérte az egyik barátnőjéét.Most kitalálta, hogy hárman elmegyünk, és veszünk neki egyet.Szerintem túl önálló.Szerintetek?
2010. máj. 4. 16:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
100%

Nos a melltartós dologra azt mondtam volna: vedd meg neki amit akar, majd ha hülyén néz ki benne, kicikizik a többiek, és tanul belőle! Szerintem ez a legjobb módszer. Lehet, hogy akkor legközelebb meggondolja, hogy megfogadja a tanácsod.

A fiús ügy: nagyon durva! Eleve, hogy ennyi idősen "pasija van"!! Meg hogy be sem mutatta. Az oké lenne, ha fagyizni, meg moziba járnának, de az h alsóneműben fetrengenek egymáson??!!! Bár lehet, hogy csak azért csinálta, hogy megmutassa neked, hogy ő a nagylány, v ilyesmi? :/

Milyen a kapcsolatotok? Egyébként meg tudtok beszélni dolgokat? Nem lehet, hogy úgy érzi, te nem érted meg, ezért ad többet a barátnői meg a "pasija" véleményére, vagy hogy azt érzi hogy "nem törődsz vele eleget", ezért akar felvágni vele, hogy van pasija? Talán több közös program segíthetne...nem tudom. Vagy ha megengednél senki néhány dolgot amit szeretne.. (nem tudom, mit engedsz, és mit nem). De én a helyedben eltiltanám a fiútól. Suli után haza, ha barátnőzni akar, meg jöjjenek azok hozzátok... tudom, hogy durva módszer, de a 12 évesen pasizás is durva... 21/N

2010. máj. 9. 00:26
 32/74 A kérdező kommentje:
A kedves "párjától"(úgy nevezi, ha nem a pasim-nak) el van tiltva.Az a korcs valahogyan mindig bejut.MÉgha tisztességes lenne!De nem, hiszen az értékek pont akkor tűnnek el, amikor a kis színesbőrü dicsak-ozós pasija megérkezik/elmegy!Nem tudok mit csinálni.Múltkor az ablakon mászott be.SEGÍTSETEK!Így nem lehet élni!
2010. máj. 9. 10:14
 33/74 anonim ***** válasza:
100%

Az apuka nem él veletek? Ha igen, esetleg ha ő leteremtené a lányt, lehet, hogy megijedne... :S

egyébként nemtudom... a rendőrség nem foglalkozik ezzel, akkor sem ha lop ugyebár... maximum lakat az ablakra...:S

Nagyon sajnállak, hogy ezen kell átmenned:(

2010. máj. 9. 12:18
 34/74 A kérdező kommentje:
Kedves édesapa már 3 éve nem látogatja a lányát.A fiú most mászott ki a nagyablakon.Nagyot esett, hallottam hogy puffant!A kis görény.
2010. máj. 10. 18:47
 35/74 anonim ***** válasza:
93%
Basszus ez a fiú ügy nagyon durva . Én is 12 vagyok . MÉG PASIM SINCS ! A melltartó nem volt elég hanem most ez ! Én ha ilyeneket csinálnék 10 pofont kapnék egymás után ! Bocsi de a lányod kicsit hülye . És ha szerinte ez érett viselkedés , akkor nagyon rosszul gondolja !
2010. máj. 12. 11:57
 36/74 anonim ***** válasza:
szia!ez nagyon durva!beszélj vele vagy nem tudom és ez a fius ügyre értem és hány éves a fiú?
2010. máj. 15. 18:25
 37/74 A kérdező kommentje:
Vagy vele egy korú, vagy 5 évves idősebb.A patkányok..2en is vannak, testvérek!Egyetlen örömömre, úgy hallom, eltört egy ujja, mert állítólag elesett, de hallottam, amikor a lányomnak azt mondja, hogy azóta fáj neki nagyon és alig tudja mozgatni, mióta kiugrott tőlünk!
2010. máj. 15. 18:44
 38/74 anonim ***** válasza:
93%

Ha állandóan leégeted mutasd meg neki milyen az, ha hozzá sem szólsz, kér valamit, figyelmen kívül hagyod, ha kérdez, nem reagálsz, ha venni akar valamit, az sem érdekeljen. Tégy úgy mintha nem is lenne ott. Egy idő után igényelni fogja a beszélgetést, ami viszont fontos, hogy előtte jelentsd ki, "egészen addig amíg nem kérsz bocsánatot, és nem fogod fel mekkora hülyeséget csinálsz nem vagyok rád kíváncsi!"

Figyelj arra, hogy pénz ne maradjon előtte, illetve a fél szemed mindig legyen rajta.

Ha megoldható, a cuccait sem mosd ki, ha ő már annyira tudja, mit kell tennie, akkor nyugodtan elvégezheti a házimunka ráeső részét.

Tudom, ez így nagyon vaskalapos, régimódi, de nekem a tesómmal bevált. Anyánkat annyira nem érdekli, mi történik itthon, így én vagyok az aki nevel, kénytelenek rám hallgatni, én vagyok velük itthon, mosok-főzök rájuk.

Egy próbát megér, nem?

2010. máj. 15. 19:42
 39/74 A kérdező kommentje:
állítólag égetem csak le.az állítólagot azt jelenti, hogy szerinte.Múltkor egy nagyon kivágott felsőt akart vetetni velem.ott voltam én, a lányom, a barátnője, és a barátnője anyja.a barátnője anyja, azt nekiállta harsogni, hogy bezzeg rá ilyen ruhát nemhogy 12 éves korában de még 25-ben sem adtak rá.a fél üzlet minket nézett, de ez nem ciki.az volt az égés, amikor én megvettem neki a pulcsit, és vettem egy hasonló színű pólót, ami mellesleg, nagyon csinos.Mikor hazaértünk, megmondtam neki, hogy csak akkor veheti fel, ha póló is lesz alatta.erre ő, elmondott mindenfajta k betűvel kezdődőnek, és kzölte, hogy inkább cserélne a barátnője anyjával, hogy ő legyen az anyja.akiről megjegyezném, hogy alkoholista, folyton adósságba veri a családot, és minden ok nélkül lekevert egyet a lányomnak, de akkor is én voltam a hibás.
2010. máj. 15. 21:23
 40/74 anonim ***** válasza:
100%
A lányod kamaszodik, ergo mindenért te vagy a hibás, semmi nem jó amit te teszel vagy veszel. Ész érvek helyett szerintem inkább próbálj meg a barátnője lenni és úgy beszélgetni vele. Ezzel a fiús dologgal sajnos nem tudsz mit kezdeni, azzal pedig, hogy eltiltottad őket, háborúba hívtad a lányodat. Esetleg kérd meg, hogy mutassa be a fiút (akkor is, ha tudod hogy milyen fajta) legyél kedves, hogy ne azt gondolja te csak leégeted. Sok sikert!
2010. máj. 19. 19:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!