Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengedné valaki ezt a 12...

Megengedné valaki ezt a 12 éves lányotoknak? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Melltartót akar.Közöltem vele,hogy nincsen mire hordania, de másnapra elkérte az egyik barátnőjéét.Most kitalálta, hogy hárman elmegyünk, és veszünk neki egyet.Szerintem túl önálló.Szerintetek?
2010. máj. 4. 16:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/74 anonim ***** válasza:
95%
Miért ne, annyi helyes, kislánynak való melltartót lehet kapni. Egyáltalán nem tartom túl önállónak se, hisz nem azt szeretné, hogy egedül elmegy és vesz magának, hanem, hogy te is ott legyél. Az én lányom 14 éves és bizony 1,5-2 éve ő is hord melltartót.
2010. máj. 4. 16:39
 2/74 A kérdező kommentje:
De...Ő még tényleg kislányos.Most nem azért, de "lapos", a mai kifejezésekkel élve.De nem érti meg.
2010. máj. 4. 16:41
 3/74 anonim ***** válasza:
96%

ugyan miért ne hordhatna melltartót? vannak sportos cicifixek is, pont a hasonló korú lányoknak. az én lányom 12, én kérdezés nélkül vettem neki egy párat.

az is zavarhatja, hogy a mellbimbója látszik, ha elkezdett nőni a melle.

szerintem inkább az a gáz, mikor vannak lányok ilyen fiatalon, és van mellük, igaz kicsi, de van, és nem hordanak nyáron melltartót. valami azért kéne. ez az én véleményem.

2010. máj. 4. 16:42
 4/74 anonim ***** válasza:
95%
Figyi! A tescoban lehet kapni olyat, ami az ilyen "lapos" lánykákra való! Olyasmi,mint egy rövid top, csak kombinépántos. Nm nagy összeg. Hadd érezze magát ő is "nagylánynak"! Biztosan a barátnőinek is van!
2010. máj. 4. 16:43
 5/74 A kérdező kommentje:
Nem is az összeg a baj, hanem az hogy még a mellbimbója sem látszik át, még a legtetsthezsimulósabb ruhácskájában sem.Az osztálytársának amúgy valamijen 70aa-s volt.Nagy volt rá, de szerinte kicsi.Sajnálom, mert mondja, hogy az osztálytársai csúfolják, és hogy egy hozzájuk lebukott 14 éves lánnyal hasonlítgatják.
2010. máj. 4. 16:45
 6/74 A kérdező kommentje:
Nem akarom őt még nevetségesebbé tenni egy olyan toppal/melltartóval, ami nem is kell neki.Ha szivacsos, akkor meg még jobban látszik.
2010. máj. 4. 16:46
 7/74 anonim ***** válasza:
80%
az egyik válaszoló jól írta, hogy nem sima melltartó kell neki, hanem lehet kapni topokat, ami elölről úgy néz ki, mint egy top, de hátul keresztben van. ez pont ilyen lányoknak való, akiknek még nem kell kosár. az én lányomnak hannah montanas van. ha 'menőt' veszel, még irigyelni is fogják. ne aggódj ennyit. az ilyen fajtát pont ilyen korú lányoknak találták ki, ilyen méretekkel. vegyél neki egyet.
2010. máj. 4. 16:55
 8/74 anonim ***** válasza:
83%

Nézd, szerintem vedd meg neki a toppot, legyen akármilyen lapos. Később úgyis minden válaszod nemmel fog kezdődni.

Ha kinevetik, majd nem hordja, de azért kell kellemetlenül éreznie magát, mert te nem vagy hajlandó toppotvenni neki?

2010. máj. 4. 17:03
 9/74 A kérdező kommentje:

Topja van, de nem hordja, mert "ciki".Hanem ilyesmi melltartót akar:

[link]

Na, ilyet megengednétek???

2010. máj. 4. 17:16
 10/74 anonim ***** válasza:
62%

Ha tényleg semmi melle nincs, akkor valóban felesleges neki a melltartó. Mert az is elég cink, ha valaki felveszi a legkisebb méretet azt még az is nagy rá...

Valahogy próbáld meg meggyőzni, hogy neki még a topp való.

Amúgy nekem 75B-s van. 15L

2010. máj. 4. 17:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!