Megengedné valaki ezt a 12 éves lányotoknak? Bővebben
lent!
Figyelt kérdés
Melltartót akar.Közöltem vele,hogy nincsen mire hordania, de másnapra elkérte az egyik barátnőjéét.Most kitalálta, hogy hárman elmegyünk, és veszünk neki egyet.Szerintem túl önálló.Szerintetek?
Szerintem is kamu,de ha mégis igaz lenne akkor kabd el a grabancát a gyereknek minnél előbb,mert nagy bajok lesznek,aztán mehet 14 évesen abortuszra,ha időben észreveszitek hogy terhes.A lányod a tetteivel a te szülői szerepedet is minősíti.
2010. máj. 20. 20:12
62/74 A kérdező kommentje:
nem kamu!és nem a negyedikről ugrott ki (sajnos) hanem a hétvégi házunkból.2:a szomszédok nagy része baszik a zajokra,mert vagy bömböl a tv, vagy pedig buliba vannak.
aki azt hiszi, hogy kamu, annak azt üzenem, hogy szerintetek ezzel viccelődnék?
2010. máj. 20. 21:34
63/74 anonim válasza:
jó, bocs, csak ezt nem értettem
ez már nagyon durva
rendőrség
hogy bizonyítná be hogy lelökted?
2010. máj. 21. 13:29
64/74 anonim válasza:
"Megengedné valaki ezt a 12 éves lányotoknak?"
nekem már elsőre furcsa volt ez a kérdés,és most hogy végigolvastam az egészet,kezd még furább lenni
2010. máj. 22. 11:59
65/74 anonim válasza:
Egyedül neveled a lányod,és nyaralótok van?
Hmm érdekes...
2010. máj. 22. 16:13
66/74 anonim válasza:
"Egyedül neveled a lányod,és nyaralótok van?
Hmm érdekes..."
Aha. És közöd hozzá?
2010. máj. 22. 20:36
67/74 anonim válasza:
utolsónak:)
lehet hogy nincs köze hozzá de az anya lehet egy hivatásos kurv@ aztán így nyaralója is van..kitudja :D ha már a lánya ilyeneket csinál..pff..lehet az annyától vette.. elég ratyi anya vagy
2010. máj. 22. 20:39
68/74 anonim válasza:
A szomszédok buliba vannak(nappal is)? Milyen helyen laktok ti?
2010. máj. 23. 09:59
69/74 anonim válasza:
:D:D:D:D jogos:D:D:D:D
2010. máj. 23. 20:24
70/74 anonim válasza:
Azért, mert egy egyedülálló anyukának nyaralója van, akkor már k*rva? Hát ez érdekes. Tény, hogy kissé furcsa összetételek vannak ebben a sztoriban, de senki nem tudhatja a kérdezőn kívül, hogy igazak e vagy sem. Olyat se állítson senki, hogy rossz anya, mivel nem ismeri. Az tény, hogy ha ez mind igaz amit leírt, akkor sajnos nagyon elrontotta a nevelést, de semmi nem helyrehozhatatlan, csak következetesebbnek kell ezentúl lenni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!