Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen állatságokat csintatok...

Milyen állatságokat csintatok kamaszként?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 16:34
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Velem alsóban volt ugyan, de volt hogy 1. osztályosan ellógtam egy hittanóráról a WC-be és pont akkor írtak dogát...

Meg elcsentem oszitársam 1 kis játékfiguráját:D

2012. szept. 20. 13:35
 42/43 anonim ***** válasza:

Mi most vagyunk 9.-es és miközben olvasták fel a szabályzatot, végig röhögtünk, mert általánosban szinte minden felsorolt tilos dolgot megcsináltunk, olyanokat is, amikért itt kirúgnak...

Talán a legdurvább az volt, amikor a naplóban átírtunk ezt-azt :D Pl a barátnőm félévi kémia jegyét 2-esről 3-asra...És az igazolatlanokat igazoltra :D De szerencsére nem vették észre:D

Volt mikor bevittünk egy kis üveg pálinkát a suliba, és megittuk. :D

Konkrétan bent a suliban nem cigiztünk, de suli előtt igen, utána tetőtől talpig befújtuk magunkat parfümmel. :)

A sulikapukat mindig bezárták, hogy ne lehessen kimenni, mi pedig szünetekben ha éhesek voltunk (vagy kikéredzkedtünk óráról, hogy "pisilnünk kell") kimásztunk a kapun, és elmentünk (szaladtunk) a legközelebbi boltba. :)

Fiúk hazafelé mindig megkergették az egyik osztálytársunkat. Hogy azon mennyit röhögtünk, teatyaúristen.:)

Ugyanennek a fiúnak befestettük pirosra a körmét, befújtúk hánámontánás dezodorral, elkerítettük padokkal, összefirkáltuk a tolltartóját, stbstb. Vele kapcsolatban rengeteg sztori van :D

Osztályfőnöki órán ha volt névtelen szavazás akkor a papírra hülyeségeket írkáltunk.

Barátnőmmel szinte minden óráról elkéstünk, úgyhogy annyi igazolatlanunk volt, hogy pszichológushoz kellett volna mennünk a szabály szerint, de nem mentünk el :D

Volt, hogy elkéredzkedünk óráról, merthogy "otthon hagytunk valamit" aztán nem mentünk vissza órára, hanem beszélgettünk végig.

Én úgy igazán nem lógtam el, max néhány első órára nem mentem be. ("úgyis beírtak már a naplóba hiányzónak, akkor meg minek menjek be?!" indokkal)

Szülői aláírásokat hamisítottunk (de ezt ki nem?)

Meg volt néhány pofázás a tanárokkal, és osztálytársak b.sztatása, cs.cskáztatása.

Ja, meg persze a "hiányos" meg "nem iskolába való" öltözék. (rövidnaci, ujjatlan/túlságosan kivágott póló)

Osztálykiránduláson megvolt beszélve egy időpont, hogy mikor találkozunk, a barátnőmmel elkéstünk, akkor áááá az ofő nagyon lecs.szett minket...Ugyanerről az osztálykirándulásról elakartunk lógni, és sétálgatni (esetleg bulizni) a városban, de ezt inkább nem kockáztattuk meg, mert úgyis kiderült volna, és ezért itthon is lecs.sztek volna ...

Az egyik április elseje felejthetetlen volt. Az a gáz, hogy felesben ötletelgettünk az egyik fiú osztálytársammal (ha még nem mondtam volna, lány vagyok :)) ), szóval a balhét mi vittük (volna) el. Pl az én ötletem volt a tábla szappannal bekenése. 2 hétig nem lehetett rá egyáltalán írni!!...Az ofőm nagyon kiakadt rám. Úgy volt, hogy ki kell fizetnem az átfestést, de végül nem kellett, mert megjavult :D De még mindig vannak részek (hacsak azóta át nem festették), ahol nem látszik ha írnak rá :DD

8.-ban az osztállyal közösen ellógtunk 2 órát, mert nem volt kedvünk megírni egy dogát, + felelni a másik tantárgyból :D

Poén, hogy 8.-ban mindig ketten vittük el a balhét (én és az a fiú osztálytársam, akit már említettem). Én rá kentem mindent, ő meg mindent rám. A fiúk főleg az ő pártját fogták, a lányok meg főleg az enyémet. Az ofő meg csak fogta a fejét, hogy akkor mi van :D

(amit nem mi csináltunk de vicces : a fiúk eltörték a szekrényünket (amiben egyébként már egér is megfordult), kb félévvel később megcsinálták úgy, hogy teljesen úgy nézett ki, mint egy wc, és rá is írták, hogy WC. Az a vicces, hogy az egyik osztálytársam régebben tényleg belepisilt a szekrénybe :DDD)

Barátnőimmel tanári asztalból kiloptuk az előző generációk dogáit (olyan tanárnál, aki minden évben ugyanazokat a feladatokat adja dogánál)

Betörtem a fiú wc-ben az egyik ajtót (az egyik osztálytársam elvette egy cuccomat, és rátörtem az ajtót)

Az osztályunk termet cserélt egy másik osztállyal, mikor új tanár jött a suliba.

Ha véletlen nem jött be a tanár az órára (mert elfelejtette, hogy velünk van órája, de közben bent volt a suliban), sosem mentünk le szólni neki természetesen :)) De óra felénél legtöbbször már annyira hangosak voltunk, hogy más tanár bejött hozzánk, és megkérdezte milyen óránk kéne hogy legyen, és mért nincs, meg hogy lementünk e már a tanárért.

Tanárokat kiparodizáltuk, és ezt felvettük videóra. Meg még van 1-2 ilyen hülye sulis videó :)

Osztálytársunk táskáját kidobtuk az ablakon.

A fiúk volt hogy kikiabáltak pár embernek az ablakon, hogy vegyenek már nekik ezt meg azt a boltban, és dobtak le nekik pénzt, azok meg feldobták nekik amit kértek :DDD

Tanári szék alá diót tettünk. :)

Szellemet idéztünk a wc-ben (mondjuk ezt még kb 8-9 évesen), aztán sikítozva kirohantunk :D

Osztálytársaim az ofőt rendszeresen csörgették a mobilját, ha vele volt óránk. :D

Pár fiú az ablakon ordítozott ki hülyeségeket random embereknek. Volt aki be is jött a suliba az igazgatóhoz, aztán egy órán keresztül faggatott minket az ember meg az igazgató, volt hangpróba is, mert persze nem köptük be, azt aki csinálta.

Barátnőmmel wc falára irkáltunk hülyeségeket. Pl volt egy olyan írás, hogy "menj a f.szra", válaszként azt írtam oda, hogy "ez itt egy lány wc, itt nincs f.sz, csak p.na" Meg még volt pár ilyen :)

Szintén barátnőmmel suliban koldultunk pénzt a többiektől. Uzsonnát loptunk az osztálytársainktól, aztán röhögtünk a reakciójukon. Eljátszottuk, hogy leszbik vagyunk. K.rvának hívtuk egymást.

Egy másik barátnőmmel, pedig simogattuk egymást órán.:D (persze nem fogdostuk meg egymást Olyan helyeken, csak pl karunkat, hátunkat, lábunkat...)

Ezek a sulis dolgok, oké, nem mind kizárólag rólam szól, de volt pár amit muszáj volt leírnom. :))

A sulin kívüli dolgokon nincsenek durvább sztorik.

Ittunk, aztán felelsz vagy mersz-eztünk, és csináltunk hülyeségeket.

Újévkor egy barátnőmmel untuk a bulit, úgyhogy magassarkúban betipegtünk a központba, ott ittunk meg cigiztünk, hülyültünk. Hazafelé találkoztunk valami idegen fiúval aki elkísért minket egy darabig. Vele beszélgettünk. Mikor panaszkodtam, hogy fáj a lábam, karba akart venni és elvinni :DD

Persze az elmaradhatatlan becsöngetünk valahova, és elszaladunk, meg dugiban cigizés. :) Füvezni is akartunk, de a barátnőm akkoriban veszett össze a pasijával, akitől kaptuk volna a füvet, úgyhogy ebből nem lett végül semmi.

asszem' kb ennyi. ha valami eszembe jut még, akkor leírom.

15,5/L

2012. szept. 20. 21:33
 43/43 anonim ***** válasza:
jéééééééézus mennyit írtam. pedig azthittem jógyerek vagyok :(
2012. szept. 20. 21:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!