Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen állatságokat csintatok...

Milyen állatságokat csintatok kamaszként?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 16:34
1 2 3 4 5
 1/43 A kérdező kommentje:
mármint amit ha anyuci apuci megtud megtudott abból lett volna v lett nemulass(kamaszokra is vonatkozik a kérdés)
2010. ápr. 13. 16:34
 2/43 anonim ***** válasza:
94%

Tavaly Infó órán kilyukasztottam egy lisztel teli lufit és azt hazudtam a tanárnak hogy a plafonból jött ki és elhitte xD.Mé a szerelőket is kihívta hogy nézzék meg mivan.

Nemkaptam semmit :D

2010. ápr. 13. 17:07
 3/43 A kérdező kommentje:
lol!!
2010. ápr. 13. 17:13
 4/43 anonim ***** válasza:
94%

huhh..hát nekem egy nagyobb húzásom volt:$

Elmentem szilveszterezni az egyik bnőmhőz..és akk ott szilveszterezünk 5-en lányok, szülők nélkül..És akk titokban bementünk a belvárosba és taliztunk évfolyamból ismert fiúkkal és eljöttek hozzánk..náluk vt pia meg minden..és akk kicsit ittam, az egyik bnőm kicsit beis rugott..és én 3 fiúval smároltam meg igy elvoltunk,de nem történt semmi^^..a szőnyeget kiégette a cigi,de szerencsére megtudtuk forditani..és semmi nem derült ki:D a fiúk elmentek reggel...

ja és mindez 14 évesen...

2010. ápr. 13. 17:25
 5/43 A kérdező kommentje:

XD

én bejártam bp-t haverokal(persze anyám tudta nélkül biciklivel amiről elvileg leütnek)és úgy hogy bp szélén lakom és buda másik oldalára is elmentünk szal bp átellenes sarkába mondjuk oda bkv-vel)

2010. ápr. 13. 17:33
 6/43 anonim ***** válasza:
94%
Hát.... állatság? Örsön az IKEÁban fetrengünk az ágyakon, Árkádba bandázunk, Deszkázunk és elesünk, Betontömböt bontunk, Hajatfestünk jobbra balra... ezek nem állatságok, de voltak akik már a megjelenésünkön megbortánkoztak. :$
2010. ápr. 13. 17:47
 7/43 anonim ***** válasza:
94%

Osztálykiránduláson egy pici pöttyöt tettünk of. ülésére (krémsajt volt) és beleült;) Nem látta meg,csak mi röhögtünk utána,hogy a barna nadrágján ott a fehér folt.

Másik osztálykiránduláson egy üres 2l-es flakonba öntöttünk mindenféle üditőt.Jól összekevertük és körbement a buszon mindenki megkóstolta:P Volt benne víz,sió,tea,kóla,sprite stb...;)

Ballagás utáni napom átmentem barátnőmjöz beszélgetni és a végén 2 pálinkával és egy sörrel a hasamba mentem haza:D De a szülei kínáltak meg...Az a pálinka,igazi házi málna pálinka hm:) Anyámék nem tudták mitől voltam olyan jól este,mindene nevettem.Persze,ez általános iskolai ballagás után volt,vagyis akkor voltam 14:P

Gólyatáborba szórakoztunk a Dj-vel...hát talán túlzásba estünk.Elég sok érdekes dolgot mondtunk neki,de jót nevettünk rajta.A legjobb az volt amikor követeltük a puszit,mert a diszkó végén azt mondta,hogy puszi a lányoknak...de hát nem kaptuk meg a puszit:S pedig helyes volt a dj:$ csak kicsit idősebb:D

Mondjuk ezek nek csak őrültségek,inkább viccesek:D

(amúgy lány vagyok.)

2010. ápr. 13. 18:22
 8/43 A kérdező kommentje:
meg oszt kiránduláson az éjszakát végig cigiztük meg söröztük másnap a tanár semmit nem vett észreXD
2010. ápr. 13. 18:42
 9/43 A kérdező kommentje:
de persze nem kevés volt a cigi meg pia és mindenki látta meg érezte...
2010. ápr. 13. 18:42
 10/43 anonim ***** válasza:
80%

előre leszögezném hogy férfi vagyok. Ez a későbbiekben egy kisebb szerepet fog játszani.

13 évesen cigiztünk, mindig suli közben tesi óra alatt, amikor a tanár háztömb futásra küldött, 14 évesen még szintén. Sose buktunk le. mármint a tanár előtt. Én itthon lebuktam de nem lett belőle azért nagy balhé.

Szintén 13 évesen megvolt az első berúgás, vodka narancsból egy helyi kiskocsmában. Azok után voltak olyanjaink, hogy utcán ittunk, és miután nagyon keménynek éreztük magunkat este beszöktünk egy építkezésre és ott ittunk tovább. Téglákból még egy söröző embert is építettünk. :D

13 voltam amikor elvesztetem a szüzességem. Szintén 13 voltam amikor kipróbáltam (behatolás nélkül, csak orálisan) hogy milyen fiúval.

14 évesen loptunk a Tesco-ból. Lett is 2 év felfüggesztettem. (Poén, hogy 19 évesen viszont már dolgoztam ugyan abban a tesco-ban mint bizt.őr.)

15 évesen füveztünk (egész sokáig).

Azt hiszem talán 16 lehettem amikor megrendeztem az első házi bulimat, ahol egy helyi rockbanda lépett fel. Ezt nem is részletezném tovább. :)

17 évesen megvolt az első szintetikus bulim is. Ezután ezeknél is durvább hedonista bulikban voltam. 17 évesen voltam először egy orgián.

Jelenleg 23 vagyok. Szociológus. Hébe-hóba még elszívok haverokkal egy füves cigit, nagyon ritkán évente ha egyszer kétszer. Utoljára tavaly valamikor szedtem be szintetikus szert, és valószínűleg nem az volt az utolsó.

Ma már állandó barátnőm van (2 éve járunk). Az eljegyzésen gondolkozok. :)

És még nem írtam le mindent. 12 évesek voltunk amikor véletlen felgyújtottunk egy erdőt. Rengeteg "állatságot" csináltunk.

2010. ápr. 13. 22:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!