Nem féltek, hogy milyen lesz a gyereketek kamaszként?
A fiam még csak hároméves, igyekeztem a kezdetektől szeretetteljes kapcsolatot kialakítani vele, törekszem arra, hogy megbízzon bennem, próbálom következetesen nevelni, megmutatni neki az élet értékeit, lehetőségekhez képest sok élményben részesítem. Úgy gondolom, hogy boldog kisgyerek.
Időnként beleolvasok a Kamaszok témakörbe, és sokszor elszörnyedek. Az anyukának fogalma sincs, hogy egy fiúval alszik 13 éves lánya, mivel azt hiszi, hogy az apjánál van... Mások nem találják a helyüket, egész nap ülnek otthon, unatkoznak. Utálják a szüleiket, pofátlanok, egy kis házimunkát is csak pénzért végeznek el. A pasizás, csajozás a legfontosabb már általános iskolás korukban. Késsel támadnak az anyjukra...
Ugye nem minden kamasz bolondul meg?
igen,én is már most aggódom.az enyém is 3éves,és kénytelen vagyok néha szigorú lenni vele,mert ha mindent elnézek neki akkor kamasz korában biztos,hogy majd hülyének néz és megpróbál átverni..! ha meg is büntetem valamiért,esetleg rácsapok egyet a fenekére,utána amikor lehiggadt mindig megbeszélem vele,hogy mi miért történ és elmondom neki,hogy őt nagyon szeretem csak a viselkedését nem! fontosnak tartom,hogy később is bízzon bennem és merjem hozzám fordulni ha baj van..!
remélem az én lányomból nem lesz olyan Őrült kamasz amiket felsoroltál..
Ó, dehogynem.
Nekem 4 gyerekem van viszonylag kis korkülönbséggel (6 éves ikrek, egy 3,5 éves és egy 2 éves), mindig sajnálkoznak, hogy jaj, milyen nehéz lehet ennyi kisgyerekkel, de én mindig azt válaszolom, hogy ez hagyján, majd nézzék meg a kamaszkort! :)
Nagyon jólneveltek a gyerekeim, nem félek attól, hogy nem fognak megbízni bennünk, de lázadás biztos lesz, nekem meg lesz 4 kamaszgyerekem :)) A hajam az biztos őszülni fog. De majdcsak túléljük, én is lázadtam, mégis jó útra tértem. :))
Én nem aggódom, mert már van kamaszom :)
Remek gyerek :) Persze vannak konfliktusok, viták néha, de ez természetes. Remélem, a kistesók is olyanok lesznek, mint Ő! Néha csak nézem némán és könnybe lábad a szemem: érdemes volt megszületnem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!