Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen állatságokat csintatok...

Milyen állatságokat csintatok kamaszként?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 16:34
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
mit loptál hogy 2 évet kaptál??XD
2010. ápr. 14. 09:56
 12/43 anonim ***** válasza:
91%
Nem az a lényeg, hogy mit hanem, hogy 10e huf felett volt az összege, és a csomagolását is megrongáltuk. (Ki akartuk venni a dobozból az árut) Ez így halmozottan ért annyit.
2010. ápr. 14. 11:21
 13/43 anonim ***** válasza:
85%
hogy lehetsz biztonsági őr mikor ahhoz erkölcsi biz kell?
2010. ápr. 14. 12:54
 14/43 anonim ***** válasza:
91%
huh.a legdurvább ez volt,gimiben:szünetben pár osztálytársammal belopóztunk abba a terembe,ahol a hangosbemondóba kell beszélni,nem volt ott senki.egy fiú belebeszélt komoly "igazgatós"hangon hogy tűz ütött ki az ebédlőben,futás ki az iskolából,a tűzjelzőt is beütöttük.az igazgató kiakadt,de nem derült ki hogy ki volt:)de még sok minden volt.osztálykiránduláson éjszaka belopóztunk az o-fő szobájába,a kezére óvatosan tejszínhabot kentünk,majd elkezdtünk hangosan beszélni az ajtaja elött hogy felébredjen,és egy srác egyszer csak üvöltött hogy ...néni üssön a fejére,ott egy szúnyog.és tiszta tejszínhab lett a feje:Dna ezután kaptunk nagyot.23/L
2010. ápr. 14. 14:15
 15/43 anonim válasza:

22:30

bocsi az offér!

Valahogy nem vehetnénk fel a kapcsolatot? Mármint email? Én is szociológus akarok majd lenni,és lenne pár kérdésem a munkáddal kapcsolatban.

2010. ápr. 14. 15:43
 16/43 anonim ***** válasza:
84%
háhá van egy pár beteg :DD
2010. ápr. 14. 21:08
 17/43 anonim ***** válasza:
93%

Mi egyszer az osztályban egy fél literes üvegbe vizet, meg minden szart tettünk. Narancsot, banánt, almát, málnát, páfrány leveleket... Na, ezt az őszi szünetben kint hagytuk az egyik padon, az meg felrobbant szünet után amikor megyünk be a terembe minden tele van rothadó növényi részekkel, a terem bűzét a földszinten érezni. Osztályfőnökin ki kellett takarítanunk a termet. Meg a kedvenceim az április 1.-jék. Egyszer pl. a hangszórót kikötöttük, és egy telefonnal kötöttük össze és amikor a tanár bejött a hangszóróból lehet hallani a MÁV szignált, majd ezt:

Budapest keleti pályaudvarról személyvonat érkezik a harmadik vágányra...

A másik kedvencem az volt amikor egy próbababalábat felöltöztettünk (Cipő, nadrág), és ezt egy kötélen kilógattuk. Volt 3 tanár aki elhitte, hogy egy gyerek lóg ki.

2010. ápr. 15. 08:33
 18/43 anonim ***** válasza:
85%

Aha, hagyjuk már a marhaságot.

Egyrészt aki büntetett előéletű NEM kaphat erkölcsi bizonyítványt, ennek kapcsán nem lehet biztonsági őr.

Másrészt aki 19 évesen biztonsági őrként dolgozik az kötve hiszem, hogy elvégzett 23 éves korára egy egyetemet és szociológusi állást kapott (ahhoz kb. doktorandusznak is kéne még lennie az egyetem után, nem fér bele az időbe)

2010. ápr. 15. 10:27
 19/43 anonim ***** válasza:
72%

Adatfeldolgozási, és tisztítási munkához nem kell doktorandusz. Megjegyezném, hogy ahhoz még kell nekem 2 év.

Miután leírtam megkerestem a határozatomat. Nem tudom miért emlékeztem 2 év felfüggesztettre, ez valamiért nagyon megragadt bennem. Lehet csak ezzel ijesztgettek. Eddig nem is olvastam el a határozatomat. Figyelmeztettek. Arra meg, hogy egyáltalán váltottam volna ki valaha erkölcsi bizonyítványt, vagy hogy kérték volna, nem emlékszem. Lehetséges, már rég volt.

Az időbe meg belefért. Csak hajtani kellett. Levelezőn csak gyakorlatokra jártam be. A többi napon, hétvégéken is meg melóztam. Akkoriban nagyon ritkán jártam el bulizni. Viszont azok nagyon jók voltak.

2010. ápr. 15. 14:08
 20/43 anonim ***** válasza:
88%
Infon felrobbantottam egy számítógépet. OK, nem robbant, de füstölt és leesett a hátulja XD
2010. ápr. 16. 09:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!