Milyen állatságokat csintatok kamaszként?
22:30
bocsi az offér!
Valahogy nem vehetnénk fel a kapcsolatot? Mármint email? Én is szociológus akarok majd lenni,és lenne pár kérdésem a munkáddal kapcsolatban.
Mi egyszer az osztályban egy fél literes üvegbe vizet, meg minden szart tettünk. Narancsot, banánt, almát, málnát, páfrány leveleket... Na, ezt az őszi szünetben kint hagytuk az egyik padon, az meg felrobbant szünet után amikor megyünk be a terembe minden tele van rothadó növényi részekkel, a terem bűzét a földszinten érezni. Osztályfőnökin ki kellett takarítanunk a termet. Meg a kedvenceim az április 1.-jék. Egyszer pl. a hangszórót kikötöttük, és egy telefonnal kötöttük össze és amikor a tanár bejött a hangszóróból lehet hallani a MÁV szignált, majd ezt:
Budapest keleti pályaudvarról személyvonat érkezik a harmadik vágányra...
A másik kedvencem az volt amikor egy próbababalábat felöltöztettünk (Cipő, nadrág), és ezt egy kötélen kilógattuk. Volt 3 tanár aki elhitte, hogy egy gyerek lóg ki.
Aha, hagyjuk már a marhaságot.
Egyrészt aki büntetett előéletű NEM kaphat erkölcsi bizonyítványt, ennek kapcsán nem lehet biztonsági őr.
Másrészt aki 19 évesen biztonsági őrként dolgozik az kötve hiszem, hogy elvégzett 23 éves korára egy egyetemet és szociológusi állást kapott (ahhoz kb. doktorandusznak is kéne még lennie az egyetem után, nem fér bele az időbe)
Adatfeldolgozási, és tisztítási munkához nem kell doktorandusz. Megjegyezném, hogy ahhoz még kell nekem 2 év.
Miután leírtam megkerestem a határozatomat. Nem tudom miért emlékeztem 2 év felfüggesztettre, ez valamiért nagyon megragadt bennem. Lehet csak ezzel ijesztgettek. Eddig nem is olvastam el a határozatomat. Figyelmeztettek. Arra meg, hogy egyáltalán váltottam volna ki valaha erkölcsi bizonyítványt, vagy hogy kérték volna, nem emlékszem. Lehetséges, már rég volt.
Az időbe meg belefért. Csak hajtani kellett. Levelezőn csak gyakorlatokra jártam be. A többi napon, hétvégéken is meg melóztam. Akkoriban nagyon ritkán jártam el bulizni. Viszont azok nagyon jók voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!