Milyen állatságokat csintatok kamaszként?
Bolondok napján pizsibe mentünk be a suliba:D
Osztálykiránduláson éjszaka kilógtunk és elmentünk a Balatonba fürödni:D Szülinapi bulin üvegezés:D mindent összekevertünk víz,cola,fanta,narancslé,baracklé,chips,kekszek,parfüm és ezt meg kellet "enni":DDD
Mi Olaszországban egy sí üdülőközpontban voltunk osztálykiránduláson. Több évfolyam volt. Kitaláltuk a felettünk 2 évvel járó fiúkkal, hogy versenyezzünk. 3 nap után melyikünk szobája lesz a "koszosabb. Hát nem kell mondanom..Az ebédlő asztalunk tiszta ratyi, a csilláron butyik és melltartók lógtak, a ruhák szana széjjel. Amire nem gondoltunk: Mi pont a tanárok feletti apartmant kaptuk meg..A tanárokkal volt a sulidoki is, aki szerencsétlenségünkre nem fért bele a zuhanyzóba (merthogy nekik csak az volt..)Ezért kitalálták, hogy mivel a lányoknál (nálunk) kád volt, míg megvacsizunk, menjen fel fürödni..Mi készséggel oda is adtuk a kulcsot..Csak ezután jutott eszünkbe, hogy milyen állapotok is vannak nálunk...:)Hát, mindenesetre a versenyt megnyertük, de másnap egész nap takarítanunk kellett.. :))
Ugyanezen kiránduláson egyik este sétálni indultunk.. Kicsit unatkoztunk és gondoltuk szórakozunk egy kicsit.. Az egyik földszinti apartman ablakához kuporodtunk és 3-ra jó hangosan elkiabáltuk magunkat, hogy FIRE! Erre bentről ordibálásokat, csörömpölés és ajtócsapódásokat hallottunk... A végét nyilván már nem vártuk meg... hehe
Osztálykiránduláson mi lányok átmentünk a fiúkhoz és elkezdtók őket papuccsal verni xD Meg szintén ezen az osztkiránduláson bnőmmel lemaradtunk, aztán egy másik tanárral mentünk tovább [ezt senki nem vette észre] :D
Meg szintén ezen 1x előrébhaladtunk a tanártól 22-ből 19 velünk tartott, persze én meg bnőm voltunk a vezetők, az ofő meg leb.szott minket :D
Bocs, sz.rul magyaráztam, em van pár durva sztoritok! :D
-budipapírt gyújtogattam merő poénból a suli wc-jében
-állandóan lógtam a suliból
-kicsináltam idegileg a tanárokat
-tesifelmentéseket hamisítottam
-úgy öltözködtem mint valami madárijesztő és marha szépnek hittem magam azokban a lehetetlen göncökben és kiegészítőkkel
-seggrészegre ittuk magunkat első óra helyett és úgy mentünk be a következőre
-ordenáré tapló kérdéseket tettünk fel ismeretleneknek utcán/metrón/villamoson
.....
17 éves korom körül kezdtem lecsillapodni. és megjegyzem, nem mi voltunk a legelvetemültebb kölykök.
24 N
Nálunk suliban annyi baromságot csinálnak, hogy az már fáj.
Volt olyan, hogy szünetben a fiúk ellopták a tanáriból az angolterem kulcsát, és amikor jött volna órára a tanár, akkor nem tudtunk bemenni, ezért kivitt minket az udvarra.
Olyan is volt, hogy a fiúk (a nem normálisok)töltőgázt szívtak be nejlonzacskóból órán, a tanár előtt.Aztán meg szédelegtek ott suliban egész nap...
Egyszer matekóránk volt, és amikor a matektanár jött volna be órára akkor mindenki mondta nekki, hogy -de hát tanárnő! Most földrajz óránk lesz.
Erre ő nyugisan visszament a tanáriba és velünk meg egész matkon nem volt senki, magunkban voltunk és ő nem jött rá soha, hogy átbasztuk.
Olyan is volt, hogy a fiúk tintát ittak és tiszta fekete meg piros lett a foguk.
Meg olyan is volt hogy egy időben rászoktak arra, hogy úgy mentek le szünetre(az emeletről is), hogy egyszerűen kiugrottak az ablakon.
Bocsi, hogy ilyen sokat írtam, de ezek e legjobb emlékeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!