Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? Csődöt mondtam.

Mit tegyek? Csődöt mondtam.

Figyelt kérdés
13 éve nevelt lányommal nem jó a kapcsolatom. Hét éve élek együtt velük, próbáltam jó pótanyja lenni. Mára már odáig jutottunk hogy egész nap hozzám sem szól, egyáltalán nem beszélget senkivel, velem meg aztán főleg nem. Mindig is fura gyerek volt, mostanra aztán egyenesen ijesztő lett a dolog. Teljesen érdektelen minden iránt, úgy élünk együtt mint az idegenek...valamit nagyon elrontottam, vagy valami nagyon elromlott az ő lelkében. Nem jó ez így..mit tegyek? Vigyem szakemberhez vagy ez majd elmúlik, ez lehet hogy ilyen kamaszos átmeneti dolog????
2016. jan. 2. 18:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Innen nehéz megmondani, hogy csak a kamaszkor miatt van e. Ha úgy látod hogy baj van, szerintem érdemes lenne elvinni pszichológushoz. De ha ennyire nem közlékeny veled, lehet hogy az apukájának kellene felvetnie, hátha tőle lefogadóbb lesz.
2016. jan. 2. 18:51
 2/20 anonim ***** válasza:
12%
Tiltsd le az internetszolgáltatót, és az okostelefonok használatát, aztán dobd ki a TV-t!
2016. jan. 2. 18:55
 3/20 A kérdező kommentje:
Sajnos tőle sem elfogadóbb. Mindig is azt éreztem hogy miattam olyan "fura" kisebb lánykaként is. Magamat hibáztatom, pedig én mindent megteszek és megtettem érte. nem bántottam, nem nyaggattam pedig lett volna és lenne miért. Nem akartam az utált mostohaanyja lenni...és akkor itt van. Nekem ez inkább valami féle lelki betegségnek tűnik..de a párom lehurrog. Nincs semmi baja mondja ő. pedig van. érzem, látom. Az iskolában is borzalmasan teljesít, nagyon nagyon gyenge tanuló, és bárhogy próbálok segiteni nincs értelme. Aki nem hagyja hogy segitsenek annak nem lehet. Nagyon bánt ez a dolog.
2016. jan. 2. 18:56
 4/20 anonim ***** válasza:
52%
kamasz, nyugi. hagyjatok neki teret.
2016. jan. 2. 18:56
 5/20 A kérdező kommentje:
Nincs telefonja, soha nem is volt és nem is igényli. Nem érdekli.
2016. jan. 2. 18:57
 6/20 A kérdező kommentje:
Na a tévé az igen, az mehetne éjjel nappal és csak bámulja és bámulja...nem is tudja mi megy éppen adásban, ebben biztos vagyok.
2016. jan. 2. 18:57
 7/20 A kérdező kommentje:
A számítógép sem érdekli. Inkább elvan magának ilyen bütykölös dolgokkal, ékszert fűz, varr, rajzolgat.
2016. jan. 2. 18:58
 8/20 A kérdező kommentje:
Teljesen érdektelen a modern dolgok iránt, semmi nem érdekli ami más vele korú gyerekeket igen.
2016. jan. 2. 18:59
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem bántja valaki? Suliban, bárhol?

Apjával milyen a kapcsolata?

2016. jan. 2. 19:06
 10/20 anonim ***** válasza:
0%
Örülj neki ,hogy nem telefonmániás mint a korabelik.Én ugyan felnött vagyok ,de van egy 14 éves hugom aki még társaságban is folyamatosan telefonozik ,vagy számítógépezik vagy Tv ,màs opció nincs.Amúgy miért zavar az hogy kicsit kilóg a sorból és nem egy netfüggö nagyszájú ,kiállhatatlan tinilány?Úgy érzem téged az zavar ,hogy nem olyan mint a többi ,átlagos tini.De ettöl még nem örült meg.A tanulással kezdjetek valamit ,legalább egy tisztességes szakmát hozzon ki magából ,ha így szeret bíbelödni akkor lehetne cukrász ,varrónö ,vagy mükörmös ,hirtelen ezek jutottak eszembe amihez nem kell érettségi.Az meg hogy hallgatak és kicsit magába van fordulva ,teljesen természetes ebben a korban.
2016. jan. 2. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!