Csődöt mondtam mint szülő megbukott a gyerek 15 éves. Szerintetek?
Olyanból bukott, ami nem az erőssége?
Én anno tesiből buktam meg, ...
Nem feltétlenül mondtál csődöt. Attól is függ, hogy egyébként milyyen tanuló a fiú. Ha többiből nem áll a bukás szélén, akkor lehet, hogy nem az erőssége, van ilyen. Na, és akkor most jöhet az, hogy miért nem vetted észre, és miért nem vitted tanárhoz. Na, de én ismerek olyat, aki magántanárhoz is jár, figyel is órán, mégis meghúzták évvégén.
Egyébként 1 tantárgyból nem vészes a felkészülés, általában át szoktak menni.
olyan szinten mondtál csődöt, hogy nem most kell észbe kapni, hanem év közben is foglalkozni kell a szerencsétlen kölköddel, meg észrevenni, hogy nem tanul, vagy nem érti, magántanárt keresni, bemenni a suliba, megoldást keresni
olyan ez, mint amikor elszállt a chf, és nem tudsz fizetni akkor bemehetsz a bankba is egyezkedni, vagy megvárhatod amig jön a végrehajtó
te most az utóbbit választottad
Én is szülő vagyok és én is megbuktam 15 évesen. Évet is ismételtem, mert nyáron sem tanultam. Nagyon jó osztályba kerültem, akikkel 20 éve összejárunk. Nem lehet, hogy nem érzi magát jól a mostani osztályközösségben?
Semmiképp sem mondtál csődöt! Segíts neki, ha kéri, fogadj mellé tanárt, ha látod, hogy javítani akar, de ha nem, akkor ismételjen évet, nem lesz tőle semmi baja. Sőt, lehet, hogy még segít is egy új közösség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!