Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, milyen gyakran...

Kamaszok, milyen gyakran isztok kávét?

Figyelt kérdés
2015. dec. 5. 11:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Hétköznap minden reggel, ritkán délután is. 18/L
2015. dec. 5. 19:48
 12/18 anonim ***** válasza:
78%

Általában napi 1-2-t megiszom. Egyet reggel, egyet délután. De van, hogy napokig egyet sem. Viazont az is előfordul, hogy iszom egyet reggel itthon, dél körül veszek egyet (gépi kávé), és amikor hazaérek 4 körül, főzök magamnak.

Tejjel és két cukorral iszom, a leginkább az íze miatt. Illetve, nekem a kávézás az olyan, mint a relaxálás, szóval sokszor nem a koffein, hanem az 5 perc nyugi miatt iszom. 18L

2015. dec. 5. 22:01
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Naponta-kétnaponta. Alapvetően nem igénylem, de ha a szüleim épp kávéznak, akkor mindig megkérdezik, hogy főzzenek-e nekem is egyet, úgyhogy ilyenkor iszom egyet én is.

18L

2015. dec. 5. 22:39
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Minden reggel, hétköznaponként általában dél körül is.

17/L

2015. dec. 5. 23:04
 15/18 anonim válasza:

Reggel, suliba menet veszek egyet, változó, hogy milyet. Általában vagy Caffè Mocha, vagy Caramel Macchiato lesz a választásom.

10-11 körül elmegyünk reggelizni (lyukasórák), olyankor is iszom egyet, de az valamilyen jeges kávé általában. Ezektől felpörgök, szóval ebédnél már nem szoktam. 3-4 körül szoktam még délután, hogyha húzós a napom és érzem, hogy fáradok.

2015. dec. 6. 17:42
 16/18 anonim ***** válasza:

Minden nap, legalább 2-t.

17/L

2015. dec. 6. 19:19
 17/18 anonim válasza:

Körülbelül másfél éve nem iszom egyáltalán, csak olyat, ami koffeinmentes, mondjuk cappuccinót. Nincs rá szabályom, hogy milyen gyakran, amíg suliztam, osztálytársam gyakran vett, s hozott midnig nekem is, de magamnak nem szoktam venni.

Régen ittam én is gyakran, de csak amikor szükségem volt rá, mondjuk egy hosszú iskolanap után még dolgozni is mentem, olyankor ittam, de ha nem volt rá szükségem, akkor nem vettem/főztem.

18 vagyok.

2015. dec. 7. 10:52
 18/18 anonim válasza:
Nekem 12 évesen megállapították, hogy alacsony a vérnyomásom. Kaptam rá gyógyszer (vérnyomás-növelő gyógyszert egy 12 éves lánynak???) Kb 1 hónapig szedtem, de ráment a szervezetem. Visszamentünk a dokihoz, aki azt tanácsolta, hogy amikor szédülök, igyak egy kis kv-t. Na azóta kávézok, napi maximum 3-at tejjel. most 26 vagyok és már reggel nem tudnék felkelni kv nélkül :)
2015. dec. 11. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!