Én akkor veszek ki "szabadságot" ha nagyon muszáj. Döntsd el tanulni akarsz vagy sem. Mert ha tanulni akarsz akkor járj be, ha pedig nem akarsz akkor meg hagyd ott az iskolát.
2014. febr. 6. 17:59
2/21 anonim válasza:
Bár nem vagyok már kamasz,de nem volt az annyira régen.... :D
Sose vettem ki "szabadságot". Miért kellett volna lógni ? Ott volt a hétvége, a szünetek...csak azért, hogy aztán legyen mint pótolni, igazolni...nem érte volna meg.
2014. febr. 6. 18:01
3/21 anonim válasza:
Ha nagyon sok dogám esik egy napra, előjön az iskolaundor, általában egyébként ténylegesen be is lázasodok, mert rápörgök amikor a 8 órámból 7-en számonkérés van, a maradék egy meg tesi.
Szóval megesik, de egy félévben max 2x, de tavaly egy alkalom se volt... Anyu igazolja, mert később úgy is megírom stb... Illetve ezt még nem "használtam" de ofő igazolja a hiányzásainkat, "csak úgy". (Nem mindenkinek.) Nem tudjuk mitől, de volt, hogy egy-egy órát csak úgy átírt. Sőt volt egy alkalom, hogy egy embernek egy napot! Nemtudjuk miért:D
2014. febr. 6. 18:02
4/21 anonim válasza:
Én ebbe a tanévbe egyszer hiányoztam két napot,mert nem volt kedvem bemenni meg mert nem tudtam tanulni pár órára amiből dogát irtunk..a szüleim dolgoztak így nem tudják.az orvoshoz elmentem mondtam hogy rosszul voltam és leigazolta a két napomat.Az ellenőrzőmet meg nem szokták nézni anyáék mert van internetes napló és ott nincs bent hogy mikor hiányzok.És még tervezek egy pár napos lógást,majd év vége körül ha addig nem leszek beteg vagy nem hiányzok valamiért.:)
2014. febr. 6. 18:02
5/21 anonim válasza:
soha nem csináltam ilyet. AMikor érettségi után szakmát tanultam akkor lógtam elöször de akkor is olyan óráról ahol nem is tünt fel senkinek hogy ott vagyok-e.
2014. febr. 6. 18:03
6/21 anonim válasza:
Amikor valami nagyon nyomós indokom volt, évente 3 napot anya igazolt. Megmondtam neki, hogy anya, most. Indokoltam, és ha olyannak látta (kemény tanárnéni, nem volt egyszerű átvinni), akkor oké volt. Nem voltam sose kamuzós, amikor beteg voltam, azt meg mindig látta rajtam azonnal, és ő rugdosott el az orvoshoz. Megfázással, torokfájással simán mentem iskolába. Utolsó lógásom érettségiszünet előtt 1-2 héttel volt, iskolanap volt, unalmas programokat szerveztek unalmas emberek, semmi tanítás. Inkább otthon maradtam tanulni.
2014. febr. 6. 18:05
7/21 anonim válasza:
Maximum háromszor évente, tekintve, hogy ennyi szülői igazolást fogadnak el az iskolában. Legutoljára a nyelvvizsga előtt maradtam itthon szülői igazolással két napot még novemberben. Az orvoshoz nem mennék el soha, ha nincs semmi bajom. A betegségek miatt így is túl sűrűn látogatom. 18/F
2014. febr. 6. 18:10
8/21 anonim válasza:
Indokolatlanul nem szoktam lógni mivel, ahogy a második mondja, nem éri meg. Inkább vegetálok ott az órán, de legalább megvan a leckém, nem kell koslatni igazolás után, satöbbi. Most vagyok tizedikes.
2014. febr. 6. 18:21
9/21 anonim válasza:
Nem nagyon szoktam ilyet csinálni, de egyébként megtehetném, mert van orvos a családban :)
2014. febr. 6. 18:46
10/21 anonim válasza:
Hát, azt nem mondanám, hogy gyakran de azért megesik,hogy veszek ki:D Ebben a tanévben egyszer lógtam 2 napot. Kémia tz-t írtunk és nem tudtam előző nap kellőképpen felkészülni rá, barátnőim dettó, így otthon maradtunk és elmentünk igazolásért az orvoshoz. Anyukám erről nem tud, mivel pont úgy dolgozott azon a 2 napon, hogy előttem ment el reggel és utánam is jött volna haza. Ezen kívül leigazolta már azt a 3 szülői igazolást is(idén elég gyorsan elhasználtam, mit ne mondjak..),eből 2x rosszul voltam, 1x meg szintén tz miatt. Sajnos idén elég beteges is voltam, tényleg minden nyavalyát elkaptam szóval nem nagyon kellett szándékosan lógnom.:/ 2 hetente kb itthon vagyok...csak rosszabb így mert pótolhatok és behozni a lemaradást nem egyszerű:/ Év végén viszont semmiképp sem fogok 'szabit' kivenni, mivel a sulinkban szuper kis programok szoktak lenni:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!