Kamaszok! Ti mennyit tanultok hetkoznap\hetvegente?
Ha lehet, akkor semennyit. :D Ezen a héten kis túlzással elő sem vettem a könyveket, a jövő hét is nagyon laza lesz, nem tudom, mi lelte a tanárokat. (talán a félévzárás az oka)
Amúgy csak dogák előtti este szoktam tanulni, de tudom, hogy ez így nem okés, úgyhogy elhatároztam, hogy legalább suliba menet a buszon átnézem az előző órai anyagokat, hogy legyen fogalmam a tanultakról. :)
1-ső a szívemből szóltál:D
Amúgy én most is tanulok(a közelemben nyitva van a matek könyv)XD
Amennyi szükséges.
Ha nem megy annyira, amennyire szükségem lesz tanulmányaim során, akkor eléggé ráfekszem.
14/L
Hétvégén naponta úgy 1,5-2 órákat tanulok.Ebbe benne van a hétfőtől szerdáig tartó időszak.Ezért hétfőn és kedden elég csak átolvasnom az anyagot és a többi napra koncentrálni.Így hétköznap 0,5-1,5 tanulok,ha esetleg valamiből TZ-t írunk,akkor egy kicsit többet.
15/L
Semennyit. Elozo heten abbol allt a "tanulasom",hogy hazaertem,bepakoltam a holnapi konyveket,es mentem a dolgomra.
Emelett van 4,5-os atlagom...
Naponta mondjuk úgy 10 percet, ha dogát írunk akkor lehet hogy van 20 perc is. :D
kerek 4es az átlagom még úgy is,hogy egy tantárgyból meghúztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!