Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Ti mennyit tanultok...

Kamaszok! Ti mennyit tanultok hetkoznap\hetvegente?

Figyelt kérdés
2014. jan. 25. 21:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem sokat, csak amennyire szükség van!:) Szerencsém van, elég könnyen tanulok, van amikor elég ha órán figyelek:D Most egy kicsi lazítás van a felvételi után:D 14/l
2014. jan. 26. 13:34
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lesz doga, akkor semennyit. Viszont ma írtunk töriből (ami RENGETEG volt), arra szombaton kb. 1 óát, vasárnap 3-4-et tanultam, plusz suliban szünetekben átolvastam. Ennek ellenére úgy érzem, hogy nagyon rossz lett. :/
2014. jan. 27. 17:11
 13/15 anonim ***** válasza:
87%

Megírom a házikat és összeegyeztetem az órai jegyzeteket a tankönyvvel. Kiegészítgetem, vagy ha úgy van újra írom. Úgy szó szerint tanulni nem nagyon szoktam. Doga előtt is csak elolvasom, nagyon figyelmesen, a fontos dolgokat pedig kiírom egy lapra.

4,8 vagyok egy erős gimiben, Csak énekből és töriből van négyesem. :)

2014. jan. 27. 19:19
 14/15 anonim ***** válasza:
96%
Sajnos nagyon erős gimibe járok,nagyon stresszes és maximalista vagyok.Ezért minimum napi 3-5 órát tanulok a rekordom az elmúlt fél évben 9óra volt Mondanom sem kell,borzalmas,főleg az,hogy keddre rengeteget kell tanulni és hétfőn 9 órám van 5 órakor érek haza,fél 6-tól fél 8-ig táncórám van.
2014. jan. 28. 20:39
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak amennyit muszáj... Nem kell túlzásba vinni :D
2014. jan. 29. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!