Dohányzó kamaszok, akik titkolják otthon, hogy cigiznek.
Ti hova rejtitek a cigit?
Figyelt kérdés
Fogalmam sincs, hogy hova rejtsem majd, a barátom szeretne leszokni, eddig mindig nála tartottam a cigimet, de nem szeretném, hogy kísértésbe essen, meg lehet el sem tenné nekem, mert szeretné, hogy én is leszokjak, de nem szeretnék. Eddig csak sulis szekrény jutott eszembe, de az nem éppen jó, nem szeretnék reggel berohanni a suliba cigiért, aztán ki, aztán megint be, nyári szünetben meg kivitelezhetetlen. Ötletek?
Mondjuk vállald a tetteid következményét, mint minden normális ember, és mondd meg, hogy dohányzol!
2014. jan. 27. 16:30
2/20 A kérdező kommentje:
Nem. Volt már pár balhém, megmondták, hogy a következőnél intézetbe küldenek.
2014. jan. 27. 16:39
3/20 anonim válasza:
Honnan van pénzed egyáltalán cigire? Aki rá van szokva az napi 1 dobozzal szív minimum, ami pedig 30ezer forint egy hónapra. Honnan van a mai kamaszoknak ennyi pénzük?
H
2014. jan. 27. 16:43
4/20 anonim válasza:
15 éves koromtól dohányoztam,most leszek 35 és márciusban 1 éve, hogy már a nem dohányzom... jobban jársz ha leteszed pénzügyileg pláne és az egészséged sem elhanyagolható, na de amit mondani szeretnék ezzel, nem tudod titkolni, hogy cigizel. Mióta nem dohányzom, már messziről megérzem. Bár ha a szülők is dohányoznak akkor nem érzik. Am a táskádban kutatnak? Az én lányom 14 éves és nem nyúlkálok a táskájába se a cuccaihoz.
2014. jan. 27. 16:49
5/20 A kérdező kommentje:
Én féllel szívok kb, de random, otthonról veszek el pénzt, amit kajára kapok is erre költöm, vagy egy bájos mosollyal megkínáltatom magam egy szál cigivel valamelyik fiútól, a barátnőim is adnak, van, hogy random elszednek otthon egy dobozzal nekem.
2014. jan. 27. 16:51
6/20 A kérdező kommentje:
Nem kutakodnak a cuccaim között, csak néha, ha apró kell nekik, viszont jár hozzánk bejárónő, aki ugye takarít nálam is, valami rést kéne keresnem a falban :D Igazából nagyon nem szeretnék leszokni, és amíg nem szeretnék a szívem mélyén leállni vele nem is fog sikerülni. Apukám dohányzik, de a lakásban teszi ezt, így alapból füst szag van, ráadásul mentolosat is szívok, amire mentolos rágót veszek be.
2014. jan. 27. 17:00
7/20 anonim válasza:
1. fogsz egy vastag könyvet
2. a belsejében vágsz egy lyukat, akkorát, hogy beleférjen a cigis doboz
3. becsukod a könyvet
4. visszateszed a polcra.
2014. jan. 27. 17:15
8/20 anonim válasza:
tamponos doboz,neszeszer,vagy tudod vannak azok a hosszúkás műanyag fogkefe tartók:Dvagy valami gyógyszernek a papírdoboza,mondjuk fájdalomcsillapító,az nem is feltűnő.most ennyi jutott eszembe,amúgy nem dohányzom:)
Én anno a perselyemben tartottam, ami egy lakatos uzsisdoboz volt. Bár összesen 2 cigisdobozzal jöttem haza, inkább nem élet vele, mert vannak barátaim, akik már tényleg haladnak a függőség felé, napi egy doboz szintjén is voltak, és az ROSSZ. Na, nem fogok itt szent beszédet tartani, csak engem eltántorított a dolog, most még drága is, úgyhogy ha csak nem kínálnak nagyon, akkor eszem ágába se jut, mert rámegy a gatyája is az embernek!:)
Amúgy csak gondolkozz valami személyes fiók, vagy ilyesmi, ahova tudod, hogy nem nyúlnak, na azon belül rejtsd el valamibe. Egyik ismerősöm tolltartójának egy belső "titkos" zsebében tartotta. (Amúgy elég rossz, mindig parázni,h megtalálják...:/)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!