Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Dohányzó kamaszok, akik...

Dohányzó kamaszok, akik titkolják otthon, hogy cigiznek. Ti hova rejtitek a cigit?

Figyelt kérdés
Fogalmam sincs, hogy hova rejtsem majd, a barátom szeretne leszokni, eddig mindig nála tartottam a cigimet, de nem szeretném, hogy kísértésbe essen, meg lehet el sem tenné nekem, mert szeretné, hogy én is leszokjak, de nem szeretnék. Eddig csak sulis szekrény jutott eszembe, de az nem éppen jó, nem szeretnék reggel berohanni a suliba cigiért, aztán ki, aztán megint be, nyári szünetben meg kivitelezhetetlen. Ötletek?
2014. jan. 27. 16:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Én mikor a megfelelő helyen gondolkoztam, akkor az alapján rejtettem el, hogy -legyen szem előtt, de ne túlságosan- . Ha keresnék, akkor először úgyis a legeldugottabb helyeken próbálkoznának, ha meg lehet látni, az nyilván nem jó.:D

A könyves dolog különben nem rossz ötlet, de én pl sajnálnám megcsonkítani valamelyik könyvemet, meg úgy egyszerre csak egyet lehet elrakni, én pedig van, hogy 3 különböző felnyitott dobozzal rejtegetek + van két különlegesebb cigis dobozom :DD

(utolsó válaszolónak halkan megjegyezném, hogy nem feltétlen kell attól tartani, hogy megtalálják - ha a szüleid tiszteletben tartják a magánéleted (=nem kutakodnak), és normális helyre raktad (=ahova más semmiért nem nyúlna oda), akkor szerintem erre nem olyan nagy az esély, bár ezt inkább lekopogtam :D)

Különben én nem szeretném leírni a rejtekhelyemet így, hogy mindenki láthatja, de akit érdekel, annak privátban elmondhatom.

16L

2014. jan. 28. 14:22
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
ha tampont használsz, nekem is a tamponos doboz jutott eszembe. Vagy fehérneműs fiók hátsó része, vagy ha vannak könyveid könyvespolcon akkor a könyvek mögé be lehet tenni. (Magasabb polcnál nem olyan feltűnő, ha a könyvek előrébb vannak) Vagy a ruhásszekrény alá (ha van alsó hézag) , vagy éjjeliszekrénybe.
2014. jan. 28. 17:34
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Én őszintén csak szimplán a táskámba tartom. Valahogy nálunk a családban van mindenki olyan intelligens, hogy nem kezd el a másik táskájában kotorászni. :)
2014. jan. 28. 18:38
 14/20 anonim ***** válasza:
Én mikor cigiztem (mostmár nem), akkor a táskám "titkos zsebébe" tettem (egy helyen ki volt szakadva a bélés, ami csak én tudtam és becsúsztattam), vagy szintén így a kabátomba. ha van asztalod, ami fiókos, a fiók aljára is ragaszthatod.
2014. jan. 29. 15:07
 15/20 anonim ***** válasza:
Egyébként mostanában ki se adják a dohányboltosok, úgyhogy le is álltam a dologgal, de én amúgy simán táskába tettem, hazaértem táska szobába bekerült a szobába, és oda meg nem mennek be kutakodni, ennyi!:)
2014. jan. 29. 18:43
 16/20 anonim ***** válasza:

Én nem dohányzom... na jó, évente 2-3 alkalommal rágyújtok, és tesómtól csórok pár szálat, mert ő is hasonló gyakorisággal cigizik.

Van egy mindenes dobozom, amiben minden szart tartok, és nem hinném, hogy oda benyúlnának. Én ott tartom.

A lényeg az, hogy ne olyan helyre rakd, amibe benyúlhatnak, megláthatják, stb. A tamponos dobozzal az a gáz, hogy ha más is használ, akkor belenyúl egy tamponért, és hupsz, egy cigit talál. De pl. ha a táskádban van, akkor oké.

2014. jan. 29. 21:14
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
20 éves vagyok szóval már simán a táskámba teszem. De régebben a festékeim között tartottam
2014. jan. 30. 00:22
 18/20 anonim ***** válasza:

Én is cigizek, de rájöttem, hogy nem éri meg! Így úgy döntöttem, hogy holnap leteszem, de tudom, hogy nagyon nehéz dolgom lesz! Otthon senki sem cigizik így bent sosem tudtam cigizni és ha haza megyek anyum általában mindig érzi rajtam akármennyire is próbálom titkolni és hiába használok parfűmöt meg krémet meg törlökendöt, mert aki nem cigizik érzi így sejti, hogy szívom. Én mindig az iróasztalom hátamögé tettem, mert van pont egy annyi hely, hogy befér és nem hiszem, hogy megfordulna a fejében hiszen azt sem tudja, hogy van az a kis rés. A kaja helyett meg a zsebpénzemből cigit vettem! De rájöttem, hogy nem éri meg, mert semmire sincs pénzem amire igazából szűkségem lenne, ruha, cipő stb. Az igaz, hogy aki cigizik sosem nincs semmije amire szüksége lenne! De nem akarlak elitélni, mert tudom, hogy milyen csak egy kis jótanács ennyi és tényleg jó volna, ha letennéd! De nem szolók bele hisz a te dolgod, pénzed meg ami a legfontosabb a te egészséged!

Hány éves vagy és mióta cigizel?

Sok sikert neked!:)

Üdv!

2014. jan. 30. 18:05
 19/20 anonim ***** válasza:
én kivágtam egy plüss maci alját ami a szobámban volt, és ott tároltam :D de szerintem a füstszaggal könnyebb lebukni.
2014. okt. 17. 17:51
 20/20 anonim ***** válasza:
Ki az asztalra...
2016. júl. 2. 05:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!