Kamaszok, más is imád a szerelme ruháit ölelgetve aludni?
Figyelt kérdés
Nekem már egy éve ez a mániám :)2014. jan. 26. 09:38
1/10 anonim válasza:
Ha lenne, nem csak a ruháit ölelgetném, de hát nincs.:/
Ez van.:)
2/10 anonim válasza:
Hát, mikor még nem aludhattunk együtt, addig én is mindig elcsórtam tőle 1-1 pulcsit vagy pólót, és azzal aludtam. Mióta együtt aludhatunk, azóta inkább vele, bár van, hogy néha az itt hagyott pólójában alszok. :)
18/l
4/10 anonim válasza:
Én a pulcijában szoktam aludni, ő meg az egyik pólómat szokta ölelgetni alvás közben. Imádom :)))
17L
5/10 anonim válasza:
Inkább Őt szeretem ölelgetni.:) De mindig az én pólómban alszik, meg az én pulcsim van rajta.:3 Rajtam egyszer voltak a ruhái, bolondballagáson..:D
15/F
6/10 anonim válasza:
Ezt jó esetben később sem növöd ki. Ha a férjem nincs itthon, én is a pólóját ölelgetve alszom. :)
7/10 anonim válasza:
Én is. :$ Egy pólójában alszom. :D
16L
8/10 anonim válasza:
inkább vele alszok (vagyis csak aludtam...) suliban meg szünetekben őt ölelgettem amúgy a pulcsijában voltam:D
9/10 anonim válasza:
Ó azt hittem, csak én vagyok ilyen "defektes". :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!