Most mihez kezdjek? Terhesen akar elhagyni életem szerelme!
Figyelt kérdés
2 napja mondtam el a Páromnak, hogy babát várok. Azt hittem minden rendben lesz, de közölte, hogy ő ebben nem akar észrevenni, és hogy már nem érez irántam semmit. De nem értem, mert előtte nem volt semmi gond. Voltak veszekedéseink, de nem volt komoly. Mindig azt mondta szeret, és ragaszkodik hozzám. Akkor ez most mi?? Teljesen kiborultam,úgy érzem idegösszeroppanást kapok,nem bírnám elviselni,ha nem lenne velem, ő életem szerelme!! Mit tegyek most?2010. jún. 18. 21:35
1/45 anonim válasza:
nem együtt terveztétek a babát?
2/45 anonim válasza:
Ugyanez a kérdésem. Azért jött a baba, mert mindketten akartátok?
4/45 anonim válasza:
hasonló helyzetben voltam, ő úgy érezte kötelessége maradni, de nem volt benne köszönet, onnantól nem kívánom senkinek, de rettegtem az "egyedülléttől", pedig így voltam csak igazán egyedül.....végül külön sokkal jobb
ha nem akar részt venni, akkor ő nem életed szerelme, a babát vállalhatod, ez legyen a te döntésed
5/45 A kérdező kommentje:
Nem, véletlen csúszott be...
2010. jún. 18. 21:47
6/45 anonim válasza:
hát így jár aki nem védekezik, ha lett volna eszed megkérdezni szeretne e babát most jogosan lennél felháborodva.
7/45 anonim válasza:
a baba 2 ember döntése.Nem tudom hogyan védekeztetek, de "véletlen" nem nagyon szoktak becsúszni babák. A fogamzásgátlás felelősség. Én megértem a barátodat is kész helyzet elé állítottad.
8/45 A kérdező kommentje:
aha, tehát úgy gondolod, hogy ez csak 1 emberen múlik???
2010. jún. 18. 21:53
9/45 anonim válasza:
1 emberen? Irtam,hogy nem tudom hogyan védekeztetek. De azért ebben a nőnek nagyobb felelőssége van,ő fogja megszülni a gyereket. Ha úgy érezném, hogy valami nem stimmel a védekezésben, akkor elmegyek a 72 órásért.
nem azt mondtam, hogy egyet értek a barátoddal, de meg tudom érteni.
(3 gyerek anyja)
10/45 anonim válasza:
Ez kemény helyzet!És tudod mi a baj?Hogy én úgy érzem a szavaidból(bocs ha tévedek),de ha döntés elé kerülsz,akkor nem a gyerekedet hanem a párodat fogod választani... Tehát inkább elvetetnéd a gyereket,mert azt hiszed,hogy akkor a pároddal minden a régi lesz.Pedig nem,és az eddig eltöltött idő is egy hazugság volt.Amúgy mennyi idősek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!