Most mihez kezdjek? Terhesen akar elhagyni életem szerelme!
Figyelt kérdés
2 napja mondtam el a Páromnak, hogy babát várok. Azt hittem minden rendben lesz, de közölte, hogy ő ebben nem akar észrevenni, és hogy már nem érez irántam semmit. De nem értem, mert előtte nem volt semmi gond. Voltak veszekedéseink, de nem volt komoly. Mindig azt mondta szeret, és ragaszkodik hozzám. Akkor ez most mi?? Teljesen kiborultam,úgy érzem idegösszeroppanást kapok,nem bírnám elviselni,ha nem lenne velem, ő életem szerelme!! Mit tegyek most?2010. jún. 18. 21:35
11/45 A kérdező kommentje:
Nagyon tévedsz, SOHA nem vetetném el a babámat!! Nem tudom miért kell ítélkezni egyből!! Én 23 vagyok, a párom 31.
2010. jún. 18. 22:26
12/45 anonim válasza:
2 emberen múlik és te vagy az egyik vagy nem? tán megerőszakolt?
13/45 A kérdező kommentje:
Nem tudom igazából miből gondoljátok, hogy nem védekeztem, lindynette 20-at szedtem, és a 7 napos szünet 8 naposra sikeredett, és amikor eszembe jutott, pótoltam, de nem használt...
2010. jún. 18. 22:30
14/45 anonim válasza:
Szóltála párodnak,hogy elcsúsztál egy nappal és kiegészítő védekezés kéne? vagy ha már késő a 72 órás?
Értsd meg őt is. Gondolom soha nem volt szó köztetek gyerekről és ő (jogosan) úgy érzi, hogy átverték.
Ha megtartod a babát, menj haza. Ha csak most pánikba esett jöhet még bármikor.
15/45 anonim válasza:
Próbálj megnyugodni, adj neki egy kis időt, mondd neki, hogy gondolja át..egy kis külön töltött idő ráébreszti arra, hogy veled akar maradni és a babával..azért gondolom ezt, mert írtad, hogy szeretitek egymást, és ragaszkodott mindig hozzád..figyi én a helyedbe nem mutatnám neki, hogy kiborultam..frászt, elmennék fodrászhoz, szexis cuccokba járnék és úgy tennék mintha igazából nem is érdekelne már..na ez az amire bekattannak..mert mi az ,hogy új a frizu és mik ezek a cuccok kinek akar ez tetszeni és újra feléled benne a vadász ösztön és ott fogja kaparni az ajtódat újra..de ehhez tényleg az kell..hogy ne mutasd felé az érzéseidet egy darabig..drukkolok neked, bízz magadba és hidd el visszatalál hozzád
16/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ilyen választ vártam, ami hasznos is. :) Köszönöm. Egyébként volt már egy gyerekünk, tavaly, és a házasság is szóba került (megkérte a kezem) csak tavaly elvesztettük a babát 3 hónaposan...
2010. jún. 18. 22:38
17/45 anonim válasza:
Nagyon szívesen..sajnálom, hogy elment már egy babátok..de arra gondolj, hogy csak az születik meg akinek meg kell születnie..szóval a lényeg, hogy hasat be, mellet ki és előre:)
18/45 anonim válasza:
nem védekeztél.minden épeszű nő tudja hogy ha kifelejtettél egy gyógyszert akkor más módon is kell védekezni.
19/45 anonim válasza:
Nem bírom megállni ,hogy erre ne reagáljak ismét..nekem ne mondja már senki sem, hogy soha nem fogta el úgy a hév, hogy eszébe se jusson a védekezés..főleg ha egy biztos kapcsolatban élt amiben tervezve volt a házasság stb....könyörgöm ááááááááá annyi okos fapina van itt, hogy mindjárt összeomlok:))
20/45 anonim válasza:
képzeld el még soha nem volt olyan hogy eszembe se jusson a védekezés, azt hiszem ezt hívják felelősség érzetnek.ugyanis utána hiába mondom terhesen hogy jaj elkapott a vágy, kevés mentség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!