Most mihez kezdjek? Terhesen akar elhagyni életem szerelme!
1.Amikor mi terveztük a babát, Én kevésbé akartam, a párom volt nagyon oda, hogy legyen. Mikor babás lettem bepánikolt, és ugyanígy viselkedett, mint a Tied, illetve elmenni nem akart, de hisztizett 1-2 hétig.
Én meg mondtam, hogy ebben ketten voltunk benne, úgyhogy szedje össze magát, mert megyek, és elvetetem.(ez nem volt igaz, csak úgy mondtam)
2. Ha Ő Neked ennyire fontos, akkor ezt meg kell beszélni, hogy mi legyen. Vagy Te mindenképp megtartanád? Mert Én tényleg akkor úgy gondoltam, hogy ha most Ő úgy dönt, hogy nem, akkor pakolhat, lesz, ami lesz.
De mellettem döntött, és most olyan boldogan fogdossa a hasamat, hogy csak na, és baromi büszke magára, hogy anyává tett! :-)
Adj egy kis időt neki!!!
Hány évesek vagytok ha nem vagyok szemtelen???
Gondold át, hogy akarod-e nélküle is.Anyagi fedezet, társas támogatás van-e. Meggondolhatja magát,de ha mégsem, tudd, hogy Te mit akarsz!
Ha úgy érzed a kapcsolatotok nem változott, ki kellene deríteni, hogy mitől ijedt meg: Nagyon megviselte az előző baba elvesztése?
Csak másnap reagált negatívan. Valami eszébe jutott, vagy vki le akarta beszélni (anyós, haverok).Fél az elkötelezettségtől, hogy ez már végleges.A felelősségtől.
Lehet, h vmi lehetőséget kapott a munkájában, amit akadályozna a terhességed. Vagy anyagi bizonytalanság, amit még nem mert elmondani.
Ha meghitt kapcsolatban borult ki, próbálj rájönni az okára, bár tudom, h utálnak "lelkizni".
15.24 vagyok.
Aha, hát pedig pont tuti korban vagytok!!! :-)
Az utolsó hszóló nagyon jókat írt szerintem, Én is vmi ilyesmire gondoltam, csak nem tudtam ilyen jól megfogalmazni!
Mára sem változott a helyzet?
32 hetes km.
Szia!
De, szerencsére változott. Már sokkal pozitívabban áll hozzám és a babához is. Szerencsére. Nagyon bízom benne, hogy boldogok leszünk.
11.55 32 hetes km vagyok!
Jaj, de jó, tudtam, hogy lazul majd!!! :-)
Hagyjad még, ne zargasd, ne mondogasd neki, hogy milyen fantasztikus ez, meg hogy ez az élet értelme, és hogy majd hogy fogja imádni, HAGYJAD, hadd eméssze, hirtelen jött...
Csak így tovább...szorítok Nektek.
szió
Szia!
A 32 hetes km vagyok.
Mi a helyzet??? Olvasom az uccsó hsz-dat....hát nem örültem neki...
(Bedöglött a gépünk, azért nem tudtam jönni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!