Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most mihez kezdjek? Terhesen...

Most mihez kezdjek? Terhesen akar elhagyni életem szerelme!

Figyelt kérdés
2 napja mondtam el a Páromnak, hogy babát várok. Azt hittem minden rendben lesz, de közölte, hogy ő ebben nem akar észrevenni, és hogy már nem érez irántam semmit. De nem értem, mert előtte nem volt semmi gond. Voltak veszekedéseink, de nem volt komoly. Mindig azt mondta szeret, és ragaszkodik hozzám. Akkor ez most mi?? Teljesen kiborultam,úgy érzem idegösszeroppanást kapok,nem bírnám elviselni,ha nem lenne velem, ő életem szerelme!! Mit tegyek most?
2010. jún. 18. 21:35
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

1.Amikor mi terveztük a babát, Én kevésbé akartam, a párom volt nagyon oda, hogy legyen. Mikor babás lettem bepánikolt, és ugyanígy viselkedett, mint a Tied, illetve elmenni nem akart, de hisztizett 1-2 hétig.

Én meg mondtam, hogy ebben ketten voltunk benne, úgyhogy szedje össze magát, mert megyek, és elvetetem.(ez nem volt igaz, csak úgy mondtam)

2. Ha Ő Neked ennyire fontos, akkor ezt meg kell beszélni, hogy mi legyen. Vagy Te mindenképp megtartanád? Mert Én tényleg akkor úgy gondoltam, hogy ha most Ő úgy dönt, hogy nem, akkor pakolhat, lesz, ami lesz.

De mellettem döntött, és most olyan boldogan fogdossa a hasamat, hogy csak na, és baromi büszke magára, hogy anyává tett! :-)

Adj egy kis időt neki!!!

Hány évesek vagytok ha nem vagyok szemtelen???

2010. jún. 19. 15:24
 32/45 A kérdező kommentje:
Én 23. Ő 31.
2010. jún. 19. 16:25
 33/45 anonim ***** válasza:
100%

Gondold át, hogy akarod-e nélküle is.Anyagi fedezet, társas támogatás van-e. Meggondolhatja magát,de ha mégsem, tudd, hogy Te mit akarsz!

Ha úgy érzed a kapcsolatotok nem változott, ki kellene deríteni, hogy mitől ijedt meg: Nagyon megviselte az előző baba elvesztése?

Csak másnap reagált negatívan. Valami eszébe jutott, vagy vki le akarta beszélni (anyós, haverok).Fél az elkötelezettségtől, hogy ez már végleges.A felelősségtől.

Lehet, h vmi lehetőséget kapott a munkájában, amit akadályozna a terhességed. Vagy anyagi bizonytalanság, amit még nem mert elmondani.

Ha meghitt kapcsolatban borult ki, próbálj rájönni az okára, bár tudom, h utálnak "lelkizni".

2010. jún. 19. 19:40
 34/45 anonim ***** válasza:

15.24 vagyok.

Aha, hát pedig pont tuti korban vagytok!!! :-)

Az utolsó hszóló nagyon jókat írt szerintem, Én is vmi ilyesmire gondoltam, csak nem tudtam ilyen jól megfogalmazni!

Mára sem változott a helyzet?

32 hetes km.

2010. jún. 20. 11:55
 35/45 A kérdező kommentje:

Szia!

De, szerencsére változott. Már sokkal pozitívabban áll hozzám és a babához is. Szerencsére. Nagyon bízom benne, hogy boldogok leszünk.

2010. jún. 20. 15:53
 36/45 anonim ***** válasza:
Sokan csak azon vitatkoznak itt, hogy miért nem védekezett a kismama. Én inkább arra lennék kíváncsi mennyire igazi társ ez a nagyra nőtt gyerek pasi, hogy csak így megpattanjon az állítólagos nagy szerelemben???Pláne úgy,hogy egy vetélésen már átestek.Úgy tűnik teljesen berezelt,pedig pont azt nem kéne és pont nem neki!Legyen férfi!Vagy mi...
2010. jún. 20. 22:37
 37/45 anonim ***** válasza:

11.55 32 hetes km vagyok!

Jaj, de jó, tudtam, hogy lazul majd!!! :-)

Hagyjad még, ne zargasd, ne mondogasd neki, hogy milyen fantasztikus ez, meg hogy ez az élet értelme, és hogy majd hogy fogja imádni, HAGYJAD, hadd eméssze, hirtelen jött...

Csak így tovább...szorítok Nektek.

szió

2010. jún. 21. 09:29
 38/45 A kérdező kommentje:
Nem lett jobb. Tévedtem. A napokban közölte, hogy ha nem vetetem el, akkor azonnal elhagy, és nevelhetem egyedül. Senki nem támogat, anyám is azt akarja, hogy elvetessem, mert nem akarja, hogy oda menjek hozzá terhesen. :((
2010. júl. 7. 17:09
 39/45 anonim ***** válasza:
Hát aki így váltogatja a véleményét,mint más a gatyáját ebben a helyzetben,ilyennek nem kell gyereket szülni!Nem késtél le semmiről!Ne tedd tönkre az életed!Tartsd többre magad ennél,és ne fuss olyan szekér után,ami nem vesz fel!
2010. júl. 10. 00:28
 40/45 anonim ***** válasza:

Szia!

A 32 hetes km vagyok.

Mi a helyzet??? Olvasom az uccsó hsz-dat....hát nem örültem neki...

(Bedöglött a gépünk, azért nem tudtam jönni...)

2010. júl. 18. 09:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!