Most mihez kezdjek? Terhesen akar elhagyni életem szerelme!
Szia!
Engem is érdekel h mi van veled! Jobb már a helyzet? A pasit szerintem felejtsd el, tapasztalatból mondom, h az ilyen csak az ember vérét szívja terhesség alatt, aztán úgyis vége lesz, ha más miatt nem a régi sebek sosem gyógyulnak be rendesen....a legtöbben mikor meglátják a gyereküket sikerül férfiként viselkedni, egy dolog, h az addigi rész már sosem törlődik! Anyukáddal kéne beszélni, mégis nála laknál. Biztos lehet vele beszélni!
Nem vagy könnyű helyzetben, de ha megtartod próbálj felállni, emelt fővel várni azt a kis életet! Járj el babás helyekre, klubbokba, kismamatornára. Én a kórházban ismertem meg az én csodálatos barátnőmet, akivel együtt szültünk, azóta nagy támaszom, nélküle már megőrültem volna!
Szép napot!
Szia!
Bassuska...nem túl bíztató amit írsz...istenem...
A barátod nagyon nagyon gázul viselkedik, ez a srác akármennyire is fáj, nem szeret téged, mert ilyet nem mond az ember a szerelmének, bocsi, hogy ezt írom...szerintem mindenképp hagyd őt ott, mert tőle sok segítségre nem számíthatsz.
Lépj egy nagyot!
Ha bevállalod az abortuszt, akkor hazamehetsz anyukádhoz? Abban segítene? Mert tudod, hogy az is egy nagy tortúra ám, mind idegileg, mind anyagilag, tehát muszáj, hogy legyen melletted vki, mertr nem egyszerű az sem....
A dokid meg nem dönthet helyetted, ha Ő nem vállalja, akkor elmész másikhoz, és kész.
Ebben a helyzetben amiben vagy, lehet Én sem vállalnám szegény babót...nagyon sajnálom, hogy ezt kell írjam, mert amúgy abszolút abortuszellenes vagyok.:'-(
Hogy tudod megoldani?
-Ha a srácnak épp rossz napja lesz, akkor kidob majd, vagy nem enged be a gyerekkel a lakásba?
-Anyudhoz nem mehetsz gyerekkel...:-(
-Annyi kereseted gondolom nincs, hogy elmenj albérletbe, és egyedül belevágj egy gyerkőc felnevelésébe?
Na, bocsi, csak végigvezettem a lehetőségeket...:-(
Hanyadik hétben vagy?
szió
a 32 hetes(aki közben már 36 hetes)
szerintem hagyd ott, nekem is ezt kellett volna tennem anno a drágám apjával, a fiam egy kincs, egy tökéletes csoda.....az apja meg semmire nem volt jó azon kívül, h tönkretegyen lelkileg, anyu kihúzott a sz@rból....
tudom hihetetlen, de ha már terhesen kidobom a pasit, sokkal könnyebb lett volna és boldogabban telt volna az az időszak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!