Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthagyott az életem szerelme. Hogyan érdekeljen így bármi is?
majd felnősz, és elmúlik. semmi sme tart örökké.
én is így vagyok. semmi sem tesz boldoggá, egy olyan dolog miatt sírok aminek már több mint fél éve vége. Zakkant vagyok, vagy szerelmes voltam, de nincs mit tenni. És bármit teszek, bármennyit iszok, a cseszett emlékképek beleégtek az agyamba, nemtudom elfelejteni őket!
Ajjajjj feketevonat elvitted a páromat...ajjajj mi lesz most velem, ajjajj leszarok mindent...
Nem ez a jó megoldás ha az ember lesar minden mást. Pont h ellenkezőleg kéne, minden mással kéne foglalkoznod csak nem az exeddel. Idővel majd rájössz. ami nem öl meg az megerősít.
Ott ba sztál rá cimbora, hogy más határozott meg téged és az életed.
Ha te és az életed rendben van, akkor a másik fél kiegészíti az amúgy tökéletes életed, nem tőle függ a boldogságod, ő is egy rész az egészben. Ha nincs saját életed, sosem lehetsz boldog, maximum passzív nihilben élhetsz.
jaj de aranyos vagy
leszarod a tanulást? akkor nagyon idős lehetsz és biztos 30 éves kapcsolatodnak lett vége
majd kinövöd
Az ha az embernek eszébe jut az természetes dolog mert nincs za agyban delete gomb mint a billentyűzeten, hogy kitörölje a fejéből.
Ezt végeredménybe csak más fogja tudni kitörölni azaz átvenni a helyét, ha sikerül rá megfelelő személyt találni. És elsősorban nem ezárkózni az újtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!