Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon beleestem egy fiúba, hogy tudnám elérni, hogy érdekeljen?
Elég félénk lány vagyok. Életemben nem voltam még szerelmes, talán az oviban. :)) Sokszor ránézek, elmosolyodom, aztán, amikor ő is rám néz, egyszerűen, mintha mozdulni sem tudnék... Csak nézünk egymás szemébe, aztán álltalában valahogy elkapom a tekintetem.
Sokszor megyek oda a közelébe. Borzalmasan jó illata van :D lehet, hoy ez is közre játszik. :) Ez annyit jelent, hogy sokszor kimegyek a tanári asztalhoz (ő elöl ül) és akkor olyan jó, hogy közel vagyok hozzá és rám figyel. :)
Facebook-on nem merek ráírni, nsuliban meg a fiúkkal van...
Hogy tudnék beszélgetni vele? Vagy ha ráírok, akkor milyen okból, és hogyan kezdjem?
Előre is köszönöm a válaszokat! ;)
Félénkség ide vagy oda, lépj az ügy érdekében. :D
Írj rá például így: "Szia, mizujs? Mi még nem is beszélgettünk. :)" vagy akármi, kitalálsz majd valamit. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!