Hogyan tudnám elérni azt, hogy ne érdekeljen, mások mit gondolnak rólam?
Én emiatt 18 évesen pszichiáternél kötöttem ki..szóval átérzem. Most 23 vagyok, és már sokkal jobb a helyzet, de ez rengeteg meló volt. Ha belevágtok, ne várjátok, hogy holnap felkeltek és többé nem érdekel hogy a szomszéd bombázó szerint egy unalmas hájas tyúk vagy... ezek a dolgok mindig rosszul esnek az embernek, akkor is, ha tudja kezelni. Itt ezen van a hangsúly-hogy tudd kezelni.
Nos, valószínűleg az lenne az első kérdés, hogy mi a te véleményed saját magadról? Jó ez a vélemény? Nem? Na és miért nem? ... itt kezdődik a sztori...
Ha megvan a saját mércéd, és annak meg is felelsz(ne állíts fel irreális igényeket, csak gondolj bele, milyen lenne az a "te" akit igazán csípnél), akkor már nem fog ez izgatni. De ez hosszú dolog tényleg.. én 5 éve csinálom, soksok könyv, ember, csoda,néha mélypontok, de ezt nem szabad eltussolni, mert a gond csak mélyülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!