Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne érdekeljen, hogy mások mit gondolnak rólam? 20/L
Nehezen ismerkedem. Visszahúzódó vagyok. Sokat bántottak régebben emiatt, ezért az a kép alakult ki a fejemben, hogy ez egy nagyon negatív tulajdonság. Tudom, hogy nem az, de sajnos nem tudok parancsolni annak, hogy annak érezzem. A legnagyobb bajom az, hogy folyton arra gondolok pl buszon vagy utcán, hogy mások biztos látják rajtam h milyen kis félénk vagyok, meg önbizalom hiányos és ezért lenéznek. Tudom, hogy nem kellene ezzel foglalkoznom, de egyszerűen nem tudok nem erre figyelni. Nem tudok lazítani. Úgy érzem, kiül az arcomra, hogy stresszelek emiatt, és ezért kerülnek az emberek.
Alapvetőlen pedig nem tartom magam olyan csúnyának se, meg butának se, sportolok is. De nem tudok szabadulni ettől az érzéstől.
Érdekes, amiket leírtál az alapján teljesen magamra ismertem.
Csak én fiú vagyok és 21 éves.
A megoldás: gyúrd ki magad, legyél kopasz, és máris tőled fognak félni, nem te fogsz félni másoktól!
Ja, a vastag fux se maradjoin le!
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:26
Mesélj, mik változtak?
Ez csak egy film, nem? Vagy hinni lehet benne? Neked megváltozott tőle az életed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!