Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Milyen gyakran...

Kamaszok! Milyen gyakran vesztek ki "szabadsagot"?

Figyelt kérdés

A kerdeseim a kovetkezok:

Mit mondtok a szuleiteknek?

Hazi orvoshoz mentek vagy csak siman lesz*rjatok es nem mentek be?

Milyen idokozonkent csinaljatok ezt meg?

Mikor logtatok utoljara,es miert?

Elore is koszonom a valaszokat,mindenkinek megy a zold kez.

2014. febr. 6. 17:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly egy hetet sem lógtam idén meg párszor kivettem pár napot vagy egy csütörtökpénteket a hosszú hétvége érdekében :D

Megengedik, mert eygszer túlhajszoltam magam és azóta akármikor kapok igazolást ha nem akarok bemenni.

Utoljára valamikor november táján lógtam mert orvoshoz kellett menni a lábammal eyg szerdai nap mert nem tudtam ráállni, csütörtökön már nem fájt de nem mentem be :D

ja meg decemberben mikor kiruccantunk külföldre anyáékkal

16l

2014. febr. 6. 19:26
 12/21 anonim ***** válasza:
96%
5. osztályban vettem ki sokat, mert csúfoltak, mondtam anyának h fáj a hasam és elvitt a dokihoz, aki kiírt mindig egy hétre, de már évek óta nem csinálok ilyet.
2014. febr. 6. 20:12
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, hogy konkrétan semmi bajom nincs, átlag 2x félévente. (bár tavaly rengetegszer eljátszottam, viszont idén (első félévben) még csak egyszer) Elmegyek orvoshoz, mert ilyenekre nem akarok szülői igazolást pazarolni. A szüleimnek csak simán megmondom, hogy a következő nap sok tantárgyból írunk dogát (ez ilyenkor így is van), és, hogy ép ésszel nem fogom kibírni, hogy mindet megtanuljam. Ilyenkor az orvos általában 3 napra szokott kiírni. Nyilván nem megyek be a másik két napon sem, mert az gyanús lenne.

Utoljára októberben hiányoztam így a suliból.

16l

2014. febr. 6. 20:57
 14/21 anonim ***** válasza:
93%
Már nem vagyok gimis, de néha megesett, hogy otthonmaradtam, de soha nem azért, mert felmérőt kellett volna írni vagy ilyesmi. Amúgy anyum mindig tudott róla, így nem is volt igazi lógás...vagy írt igazolást, vagy orvostól is szereztem néha. Viszont nálam ez ált. azért volt, mert mondjuk nagyon fáradt voltam, esetleg kicsit beteg, de nem annyira, hogy elmenjek orvoshoz, vagy pl. nekem elég erős menstruációs görcseim vannak, és hát akkor nem fogom becipelni magam az iskolába, ha haldoklom. Vagy mondjuk elmaradtak az órák, és 1-2 miatt nem érte meg beutazni. Ilyesmik, ezek évente max. 2-3x fordultak elő, nem hiszem, hogy ez olyan vészes. Viszont dolgozat, felelés elkerülése miatt sosem lógtam volna, annyi felelősség mindig volt bennem, hogy megtanuljam és ha nem, akkor vállalom a következményeket.
2014. febr. 7. 13:58
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Nincs kedvem bemenni.

Mondom anyunak hogy kérjen nekem igazolást ha nem ad doki akkor meg ír anyu.

Évente 1-2alakalom.

kb. 2hete.. a lovam beteg volt és nem voltam hajlandó így itthagyni.. amúgy vmikor előző tanévben.

2014. febr. 7. 17:45
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha megmondom neki, hogy nincs kedvem bemenni, és túl álmos vagyok ahhoz, hogy bármit is csináljak otthon maradhatok. Idén ez még oké, nyelvi előkészítő osztály(angol), tehát nem kell tanulni szinte semmit, nincs beppótolni való akkor sem ha kihagyok pár napot. Ez jövőre már nem így lesz, addig kell kihasználni.

Egyébként elég sokszor vagyok beteg, mindenféle különböző dologgal, kb. két hete mandulagyulladásom volt. Tehát gyakran hiányzok, kb havonta 3-4 napot. Mindenből kitűnő vagyok (kivéve tesiből, mert a lábamat is sikerült eltörnöm novemberben és nem tudtak osztályozni egy ideig). tehát nem megy a tanulás kárára a laza bejárás. :)

2014. febr. 7. 23:30
 17/21 anonim ***** válasza:
90%
Soha nem vettem még ki szabadságot. Számomra ez egy értelmetlen dolog, inkább bemegyek suliba, nem szeretek lemaradni se az anyagban, se a dolgozatokról.
2014. febr. 8. 18:19
 18/21 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon ritkán. Nem szeretek hiányozni suliból, egyrészt nagyon jól érzem magam ott. Jó a közösség, sokat nevetünk, hülyéskedünk, beszélgetünk, érdekel, amit tanulok, másrészt pedig a pótolás nem az én világom. Tehát, ha nem megyek be, lemaradok, mert nem fogok pótolni (ismerem már magam, nem tehetek róla). :D

Ebben a tanévben 2 napot hiányoztam eddig. Az egyik alkalommal beteg voltam. Pár nap betegeskedés után végül elmentem dokihoz, mert nagyon rosszul voltam suliba is, rázott a hideg, majd leragadt a szemem stb. Kaptam gyógyszert, otthon voltam aznap, pihentem, másnap már jobban voltam é mentem is suliba.

Ami esetleg betudható lógásnak is, az most volt pár napja. Nem volt kedvem bemenni, mert 8 órám volt, amiből kb. 4 nem is érdekel annyira. A fősulin pedig nyílt nap volt, ami engem egyébként is érdekelt, ezért inkább odamentem. Így még igazolásom is van. :)

Lógni nem igazán szoktam, inkább csak indokolt esetben hiányzom 1-1 napot. :D

18/L

2014. febr. 8. 20:04
 19/21 anonim ***** válasza:

Engem tudodjátok mi idegesít? Az, amikor az emberek fertőző betegként bemennek tanulni. Előző héten egy lány az osztályomból beállított bárányhimlősen, és nem volt hajlandó hazamenni. Tippeljétek ki kapta el? Igen, én.

Szabadságot maximum akkor veszek ki, ha nagyon fáradt vagyok, vagy nem érzem jól magamat, a szüleim engedékenyek és mindig megengedik. Ettől függetlenül jó tanuló vagyok.

2014. febr. 9. 19:18
 20/21 anonim ***** válasza:
Én akkor is mentem ha beteg voltam, mert csak hőemelkedésem volt, de a 3.óráról eljöttem 1 napot voltam itthon vagyis az a 3 óra. Felesleges lógni ,mert lemaradok az anyagról, nem fogom tudni, ezáltal rossz lesz a dogám, rossz lesz a bizim, és nem vesznek fel a legjobb gimibe! Ilyen egyszerű! Jól tanulok, szóval nekem nem ciki felelni, és nem vagyok görcsben emiatt.
2014. febr. 9. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!