Kamaszok, milyen gyakran isztok kávét?
Figyelt kérdés
2015. dec. 5. 11:56
1/18 anonim válasza:
1 évvel ezelőtt még utáltam, de nemrég vettünk egy nagyon jó kávéfőzőt és azóta minden nap iszom.
2/18 anonim válasza:
Még a tejeskávét is gyűlölöm,nemhogy a simát.
15/L
3/18 anonim válasza:
Általában ritkán, de ha ismerősöknél vagyunk és megkínálnak 1-1 kávéval, akkor azt elfogadom.
4/18 anonim válasza:
Én nem szeretem az ízét, de az illatát igen. Meg nekem nagyon "megfogja" a fogam és az nem tetszik.
5/18 anonim válasza:
Volt, hogy naponta ittam, de mostanában már csak kb kéthetente
6/18 anonim válasza:
Sima kávét nem szoktam inni, viszont az ilyen cappuccino, tejeskávé, jegeskávé féle dolgokat imádom:)
7/18 anonim válasza:
Másfél évvel ezelőtt 4-5 csésze kávét ittam naponta. Most már szerencsére sikerült leszoknom napi egyre.
8/18 anonim válasza:
Minden reggel iszok egyet otthon reggel, az sima fekete icipici tejjel.
Délután már ilyet csak néha szoktam (ált. ha korán hazaérek és alszok, akkor utána). Viszont azért van, hogy beülök valahova, ahol iszok valami lattét, vagy esetleg apukám meghív egyre suli után (sulimba dolgozik), vagy ha megyek valahova ahol megkínálnak, akkor azért szoktam du. is egyet inni mondjuk hetente 3x-4x, ahogy kijön.
17 vagyok, lassan 18, de szerintem ez úgy kb. 16 éves korom óta van.
10/18 anonim válasza:
Soha, nem bírom a szagát sem.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!