Kamaszok, nektek van olyan családtagotok, aki miatt aggódtok, mert komolyabban beteg, vagy gyakran rosszul lesz?
Figyelt kérdés
Nekem van, és olyan rossz érzés2013. szept. 29. 00:10
1/6 anonim válasza:
Nekem 14 éves koromban halt meg édesapám...gondolhatod milyen érzés volt iskola után hazamenni, és a saját nővéred nem enged be a lakásba, mert még bent fekszik holtan az apukád!
Át tudom érezni a problémád,nekem jelenleg édesanyám az akinek rengeteg baja van, igyekszem "beleavatkozni" a dolgaiba és minél többet segíteni ahol tudok!
2/6 anonim válasza:
Igen, már csak az egyik nagyszülőm él. Már idős is, egyedül is él, nehéz neki, ráadásul beteg is. Igyekszem neki segíteni, amikor csak tudok, minél gyakrabban átmenni hozzá, még ha csak egy pár percre is. Tudom, hogy neki az is sokat számít, ha csak 10 percre felszaladok hozzá, legalább addig sincs egyedül stb. De néha már nem bírom a tempót. Nem szeretném őt elhanyagolni, de rengeteg más dolgom is van. Persze, mindig azt mondja, hogy megérti, hogy más dolgom van, de ha 2-3 napig nem megyek fel hozzá, akkor már panaszkodik, reklamál, hogy felé se nézek. Így azért nehéz..
3/6 anonim válasza:
Nekem unokatesóm aki melesleg 19 éves,trombózis van a lábában és ha az felmegy a tüdejébe akkor meg is halhat:(
4/6 anonim válasza:
A nagynénimnek mentális zavarai vannak, alkoholizmus, drogfüggőség, és nagyon ritkán találkoztunk, mégis kötődik hozzám és kéri a nagymamámat hogy küldjön be hozzá.
Igen, elég szar.
15L
5/6 anonim válasza:
Az egyik nagyapám. És annyira még nem öreg ,mert 75 éves. Részletekbe nem megyek bele.
6/6 anonim válasza:
Párom. A munkája egyre inkább rámegy az egészségére, ha pedig segíteni akarok, "majd elmegyek orvoshoz", "nincs semmi bajom", "van fontosabb dolgom is", stb. Nem tudom már sokáig nézni, ahogy tönkremegy ebben.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!