Apukám betegesen félt! Mit tegyek? 14L
Sokszor van, hogy egyszerűen visszaküld átöltözni, mert szerinte ez így-úgy nem jó. Ne úgy képzeljetek el, hogy pink csipkében, magassarkúba, p.csaszoknyában elmegyek az éjszakába, hanem mondjuk lemegyek a városba a barátnőimmel forrócsokizni. Van rajtam egy fekete ing, nyakig gombolva, fehér masnival a nyakán, hozzá farmer, meg bakancs. Smink nálam a szempillaspirált jelenti. Ez apukámnak már kihívó, menjek átöltözni, az ing helyett vettem egy bővebb, kockás inget egy pólóval meg egy sálat és ez így oké.
Egyrészről megértem, mert a legjobb barátjának a lánya a város k.rvája, de attól, hogy az a lány az osztálytársam és a szüzesség szót nem ismeri, én nem vagyok olyan, én nem így "lázadozom". Már próbáltam vele megbeszélni, de hajthatatlan. Örülök, ha még alszik vagy már elment dolgozni mikor suliba készülök.
Kimenőm is este 6-ig van, szünetben örülök, ha fél 7-ig.
Mit tegyek? Köszi a válaszokat!
örülj neki hogy foglalkozik veled és félt,de azért próbáld megbeszélni vele,hogy nem kihívó az öltözködésed,és engedje meg hogy ne kelljen annyira bő ruhákat viselned
viszont a kimenőd korrekt egy 14 éves kislánynak nem is kell este 6nál tovább kintmaradni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!