Apukám teljesen érthetetlen?
Na szóval az a nagy problémám hogy egy asztali számító gépet kértem karácsonyra kb. octorber körül apukámtól ( meg van rá a kerete) de megkérdeztem tőle hogy mit kapok karácsonyra azt mondta hogy "horgászattal kapcsolatos dolgot" pedig azt a báttyjámtól kapok. Most biztos le leszek fujjogva hogy én milyen elkényeztetett gyerek vagyok!
De nincs velem semmi 4 es tanuló vagyok tisztelet tudó stb.
És az IQ szintem is 128
Nem értem mi a baj velem?
Amúgy most os van gépem csak ez már nagyon gyenge a kis laptop komolyan mondom.
:)
Először is (csak hogy máskor ne tudjak beléd kötni):
számító gépet - számítógépet
octorber - október
báttyjámtól - bátyámtól
tisztelet tudó - tisztelettudó
(a vesszőhibákat elnéztem :D).
Amúgy, az IQ szintednek ehhez mi köze? :D
Örülj, hogy kapsz egyáltalán valamit! Néha azért nem ártana gondolni azokra, akik a Karácsonyukat egy jéghideg szobában töltik, internet nélkül, alkoholista szülőkkel!
Kicsit láss túl az "üvegpáncélon" - ezt nem sértésnek szántam, de már ideje lenne rájönnöd, hogy nem ennek kellene lennie az egyik legnagyobb problémádnak....
A keret pedig nem "meg van", hanem "megvan".
Szerintem pedig apukád azért mondta ezt, mert ha már megmondtad, hogy mit kérsz, akkor minek kérdezed meg, hogy mit fogsz kapni!? Elég nagy illetlenség, és nyilván nem fogja az igazat megmondani.
Úgy gondolom, hogy megkapod a gépet, de ne piszkáld ezzel! Ne csinálj úgy, mintha a karácsony lényege az ajándék lenne, mert nem!
(És legalább ne dicsekedj a jegyeiddel meg IQ-ddal - ami eleve nem tudom amúgy, hogy jön ide -, ha már ennyire írni sem tudsz! Bocsi.)
asdasdasdasdasdasd :D
te rohadtul el vagy kényeztetve,láss a dolgok mögé!örülj hogy egyáltalán kapsz valamit!!és az IQ-dal ne nagyon dicsekedj ha nem tudsz írni se.gáz vagy fiú :D 14L
Elnézést kérek! Újra olvastam a szöveget és nagyon rossz lett.
Olyan mint ha Richi Rich irta volna.
Elnézést mindenkitől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!