Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Apukám teljesen érthetetlen?

Apukám teljesen érthetetlen?

Figyelt kérdés

Na szóval az a nagy problémám hogy egy asztali számító gépet kértem karácsonyra kb. octorber körül apukámtól ( meg van rá a kerete) de megkérdeztem tőle hogy mit kapok karácsonyra azt mondta hogy "horgászattal kapcsolatos dolgot" pedig azt a báttyjámtól kapok. Most biztos le leszek fujjogva hogy én milyen elkényeztetett gyerek vagyok!

De nincs velem semmi 4 es tanuló vagyok tisztelet tudó stb.

És az IQ szintem is 128

Nem értem mi a baj velem?

Amúgy most os van gépem csak ez már nagyon gyenge a kis laptop komolyan mondom.

2011. nov. 27. 22:08
 1/10 anonim ***** válasza:
84%

:)

Először is (csak hogy máskor ne tudjak beléd kötni):

számító gépet - számítógépet

octorber - október

báttyjámtól - bátyámtól

tisztelet tudó - tisztelettudó

(a vesszőhibákat elnéztem :D).

Amúgy, az IQ szintednek ehhez mi köze? :D

Örülj, hogy kapsz egyáltalán valamit! Néha azért nem ártana gondolni azokra, akik a Karácsonyukat egy jéghideg szobában töltik, internet nélkül, alkoholista szülőkkel!

Kicsit láss túl az "üvegpáncélon" - ezt nem sértésnek szántam, de már ideje lenne rájönnöd, hogy nem ennek kellene lennie az egyik legnagyobb problémádnak....

2011. nov. 27. 22:21
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Örülj neki, hogy nem egy helyesírási kéziszótárt fogsz csak kapni, te kis 4-es tanuló 128-as IQ-val:)
2011. nov. 27. 23:34
 3/10 anonim ***** válasza:
94%

A keret pedig nem "meg van", hanem "megvan".

Szerintem pedig apukád azért mondta ezt, mert ha már megmondtad, hogy mit kérsz, akkor minek kérdezed meg, hogy mit fogsz kapni!? Elég nagy illetlenség, és nyilván nem fogja az igazat megmondani.

Úgy gondolom, hogy megkapod a gépet, de ne piszkáld ezzel! Ne csinálj úgy, mintha a karácsony lényege az ajándék lenne, mert nem!

(És legalább ne dicsekedj a jegyeiddel meg IQ-ddal - ami eleve nem tudom amúgy, hogy jön ide -, ha már ennyire írni sem tudsz! Bocsi.)

2011. nov. 28. 11:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány éves vagy,de ha még nem vagy főiskolás vagy egyetemista örülj,hogy egyátalán van géped,én nem vennék a gyerekemnek érettségiig max az családi asztali gépet használhatná.nincs még rá hamarabb szükség,házit a közös gépen is megcsinálhat,az IQ szint az nem jelent semmit,attól még lehetsz ostoba,életképtelen,az csak egy szám,de dicskedhetek,hogy a férjemnek 138as az IQ szintje,húú de jó.... a 4es tanuló szintén semmit sem jelent,képzeld nekem az EQ magasabb az átlagnál 150-160 körül van,és most ezzel dicsekedj,amúgy az érzelmi intelligenciát jelenti....,amúgy meg honnan tudod megvan-e a keret tudod a szüleid költségvetését??? Válság van,Magyarországon amúgy sem túl jók a fizetések,sok az adó,de gondolom te erről még semmit nem tudsz,valaki semmit nem kap karácsonyra mert nem tehetik meg te meg azért sírsz,mert nem kapsz új számítógépet?? Nagyon el vagy kényeztetve az biztos,és nagyon nagyra vagy magaddal
2011. nov. 28. 13:44
 5/10 anonim ***** válasza:

asdasdasdasdasdasd :D

te rohadtul el vagy kényeztetve,láss a dolgok mögé!örülj hogy egyáltalán kapsz valamit!!és az IQ-dal ne nagyon dicsekedj ha nem tudsz írni se.gáz vagy fiú :D 14L

2011. nov. 28. 13:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Az IQ-szint tényleg irreleváns a problémád szempontjából. Csak egy szám. A helyesírásod már annál közelibb (és egyben sokkal rosszabb) képet fest Rólad, Kérdező. Ajándékért meg ne sipákolj, tényleg örülj, hogy kapsz!!
2011. nov. 29. 12:25
 7/10 A kérdező kommentje:

Elnézést kérek! Újra olvastam a szöveget és nagyon rossz lett.

Olyan mint ha Richi Rich irta volna.

Elnézést mindenkitől!

2011. nov. 30. 22:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Szánalmas vagy.
2011. nov. 30. 22:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Richie Rich egy karakter! es o a filmben sokkal ertelmesebb mint te :D
2011. dec. 1. 10:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Ki az a Ritchi Ritch?
2013. jún. 18. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!