Mit jelenthet az álmom? Teljesen érthetetlen számomra :S
már kb 8-9 hónapos terhes voltam , ikreket vártam ( két kislányt ) és egy szakadt kórházi ágyra ráfeküdtem miután beágyaztak nekem ... a nővérke ez után csinált ultrahangot , kivizsgált és mindent rendben talált .. és ott ültek egy kanapén a párom haverjai (akiket mellesleg kedvelek) , a párom és a bátyámmal beszéltem telón , miközben úton volt a kórház felé . egyik pillanatban még készültem szülni , a másik pillanatban az abortuszra készitett elő a nővérke ( mivan ??? 8-9 hónaposan abortusz ???? könyörgök ... ) aztán megérkezett a bátyám , a párom és a haverjai végig ott voltak velem , és már vittek be a műtőbe , de elkezdett csörögni a telóm és felébredtem .. ugyhogy ... de számomra ez az álom nagyon bizarr és fogalmam sincs mit jelenthet :S de azt tudom , h sírva keltem fel .
kérlek segitsetek !! előre is köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!