Szüleim külön élnek és apukám elhívott ma vásárolni. De nem tudtam nagyon semmit választani mert nem vagyok vele megszokva anyira es baj? 18/L
Gondolom közelebb szeretne kerülni hozzád.
És mivel NŐ vagy, és a legjobb hobbynk a vásárlás, így ezáltal akart megfogni!
Nincs azzal gond, hogy nem akartál semmit se megvetetni!
Majd legközelebb, remélhetőleg!!! :)))
Nézd ... ezen nem problémáznék, hogy van ott egy 3. személy is.
Nyilvánvaló, hogy kedveskedni akart neked. Mivel írtad, hogy külön élnek a szüleid - és gondolom nem 10 perce -, így valószínűleg parázott és félt, hogy hogyan veszed a közeledést. Nem akart feszült hangulatot, így gondolom én naivan elhívott egy olyan embert, akit vagy mind a ketten vagy legalább ő ismer, hogy oldottabb legyen a hangulat.
Szerintem kicsit gondold át a mai napotokat együtt milyen volt.. nem csak neki kell alkalmazkodnia a dolgokhoz, hanem neked is!
Ha ennyire zavar, hogy nem kettesben vagytok, akkor szólj neki! Ha pedig, rájössz, hogy konkrétan semmiről nem tudnál vele beszélni, akkor mond el neki. Gondolom fizet gyerektartást vagy legalábbis költ rád pénzt..
Szerintem nem árt neked egy kis apai kép!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!