Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen tanszereket vesztek/vet...

Milyen tanszereket vesztek/vettetek? Mennyi pénzből jött ki? Hol szoktatok ruhákat vásárolni (pl. őszre)? Hányadik osztályba mentek?

Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 16:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Én most leszek végzős gimnazista, füzeteket, tollakat meg egyebet magamnak szoktam megvenni. Itt nagyon változó lehet az ár, attól függően hogy pl. füzetből is egyszerűt veszek vagy mintás spirált (így füzetet vehetek darabonként 100Ft-tól 3000Ft-ig!)

A tankönyvekre általában szüleim adják pénzt, idén ez 17ezer körül lesz, de sosem volt ennél sokkal olcsóbb.

A ruhákról meg annyit hogy jók még a tavalyi ruháim is, ha kell kabát azt sulitól függetlenül meg kell venni, a farmerok általában ugyan úgy megvannak max egy-két kopott vagy agyonmosott felsőt kell pótolni.

2011. aug. 17. 17:13
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Füzeteket,és könyv/füzetborítót.Füzetcímkét,és órarendet.Tollat és radírt.A ceruzák tavalyról tökéletesen megfelelnek,nem kell hogy gyűljön,és gyűljön...:)Jahh és hármunknak kijött 8000 Ft-ből minden(!).Én hetedikes leszek,a bátyám gimiben 3-ikas,a nővérem gimiben 4-kes .:)

Ruha pedig minden jó nekem.nem kell új.:D

13/L

2011. aug. 17. 17:19
 3/22 A kérdező kommentje:
Nagyon szerencsések vagytok, ha valóban ennyi pénzből kijön minden :) Én most fogok nyolcadik osztályba menni, de eddig mindig 30.000 forint felett voltak az iskolakezdési tanszerek, ruhák. Nem tudom, hogy lehetne spórolni, mert egy kisvárosban lakunk, ahol kb. 2 papírbolt van, és mindkettőben 100 forintnál kezdődnek a füzetek. :( És azért nem túl kellemes minden év nyarán kiadni több tízezer forintot egy fizetésből (anyukámmal élek), mindenféle segítség nélkül.
2011. aug. 17. 17:56
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
mindenből a legolcsóbbat vedd...;) bááár tollból inkább ne,meg radírból se,radírból azt vedd ami ilyen szürke,és van rajta egy elefánt ;) xD de téényleg.A grafikusok is olyat használnak!!:)szerintem ha megpróbálsz csak azt venni ami tényleg kell(pl. gondolok itt festékre,ecsetre,gyurmára...stb.-na ezek jók a tavalyiak).Gyurma szerintem nem kell,színes ceruza se,minek? jó a tavalyi.:P de tényleg.Színeslap,füzetek,könyvborító.ennyi :) meg van oldva :)
2011. aug. 17. 18:19
 5/22 A kérdező kommentje:
Igen, de sajnos még így is nagyon sokba kerülnek a tanszerek. :(
2011. aug. 17. 18:24
 6/22 anonim ***** válasza:
12%

Vettünk sulitáskát,tolltartót,pénztárcát,tornazsákot,csuklópántot,ceruzákat,tollakat,radírt,színest,szövegkiemelőt,füzeteket,borítókat.Ez volt kb. 60 ezer(vagy több),mivel nem noname cuccokat veszünk és ha pl. a táska O'neil,akkor a többi kiegészítő is olyan márkájú.

Ruhákat leginkább a Tally Weijl-ben,a H&M-ben,a New Yorkerben,Zara-ban veszek magamnak,bár most megyünk olaszba és szerintem ott is be fogok vásárolni :$ (enyhe vásárlásmánia...).De ha mondjuk megtetszik valami egy olyan boltban,ahová nem járok sokszor,akkor azt is megveszem,szóval annyira nem ragaszkodok a fent említettekhez.

Nálam nincs olyan,hogy őszre vagy nyárra vásárolok,minden héten legalább 2-szer elmegyek a barátnőimmel boltozgatni és ha megtetszik valami,akkor megveszem(általában mindig sikerül valamivel hazaállítanom xD).Azt viszont nem írnám le,hogy mennyit kötök egy bevásárlásnál,mert akkor olyanokat kapnék,hogy csak na.

Most megyek 8.-ba.

14L

2011. aug. 17. 18:50
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

grafit-ot ,színest,csomag írólapot 22 füzetet,körzőt,vonalzót,szögmérőt,1 irattartót,lecke füzett,német-magyar,magyar-német szótárt,vignettát, tolltartót,borítót,sulitáskát,ezek voltak csak nekem 8000ft

tamkönyvek 10,000ft

2011. aug. 17. 19:58
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
torna cípőt meg benticipő összesen a 2-eggyüt 6000-ezer
2011. aug. 17. 20:00
 9/22 anonim ***** válasza:
87%
18:50 Most mit menőzől azzal hogy annyi pénzetek van? Nekem most van előszőr nike cipőm de az is csak azért mert a Hervis-ben le volt árazva 13000-ről 7777ft-ra.
2011. aug. 17. 20:02
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

a 2 ez elötti is énvoltam 6.-ba megyek

12/l

2011. aug. 17. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!