Milyen tanszereket vesztek/vettetek? Mennyi pénzből jött ki? Hol szoktatok ruhákat vásárolni (pl. őszre)? Hányadik osztályba mentek?
Én most leszek végzős gimnazista, füzeteket, tollakat meg egyebet magamnak szoktam megvenni. Itt nagyon változó lehet az ár, attól függően hogy pl. füzetből is egyszerűt veszek vagy mintás spirált (így füzetet vehetek darabonként 100Ft-tól 3000Ft-ig!)
A tankönyvekre általában szüleim adják pénzt, idén ez 17ezer körül lesz, de sosem volt ennél sokkal olcsóbb.
A ruhákról meg annyit hogy jók még a tavalyi ruháim is, ha kell kabát azt sulitól függetlenül meg kell venni, a farmerok általában ugyan úgy megvannak max egy-két kopott vagy agyonmosott felsőt kell pótolni.
Füzeteket,és könyv/füzetborítót.Füzetcímkét,és órarendet.Tollat és radírt.A ceruzák tavalyról tökéletesen megfelelnek,nem kell hogy gyűljön,és gyűljön...:)Jahh és hármunknak kijött 8000 Ft-ből minden(!).Én hetedikes leszek,a bátyám gimiben 3-ikas,a nővérem gimiben 4-kes .:)
Ruha pedig minden jó nekem.nem kell új.:D
13/L
Vettünk sulitáskát,tolltartót,pénztárcát,tornazsákot,csuklópántot,ceruzákat,tollakat,radírt,színest,szövegkiemelőt,füzeteket,borítókat.Ez volt kb. 60 ezer(vagy több),mivel nem noname cuccokat veszünk és ha pl. a táska O'neil,akkor a többi kiegészítő is olyan márkájú.
Ruhákat leginkább a Tally Weijl-ben,a H&M-ben,a New Yorkerben,Zara-ban veszek magamnak,bár most megyünk olaszba és szerintem ott is be fogok vásárolni :$ (enyhe vásárlásmánia...).De ha mondjuk megtetszik valami egy olyan boltban,ahová nem járok sokszor,akkor azt is megveszem,szóval annyira nem ragaszkodok a fent említettekhez.
Nálam nincs olyan,hogy őszre vagy nyárra vásárolok,minden héten legalább 2-szer elmegyek a barátnőimmel boltozgatni és ha megtetszik valami,akkor megveszem(általában mindig sikerül valamivel hazaállítanom xD).Azt viszont nem írnám le,hogy mennyit kötök egy bevásárlásnál,mert akkor olyanokat kapnék,hogy csak na.
Most megyek 8.-ba.
14L
grafit-ot ,színest,csomag írólapot 22 füzetet,körzőt,vonalzót,szögmérőt,1 irattartót,lecke füzett,német-magyar,magyar-német szótárt,vignettát, tolltartót,borítót,sulitáskát,ezek voltak csak nekem 8000ft
tamkönyvek 10,000ft
a 2 ez elötti is énvoltam 6.-ba megyek
12/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!