Milyen tanszereket vettetek 8. osztályra? Mennyiből jöttetek ki összesen? Hogy lehetne ezzel egy kicsit sópórolni, ha a jó minőségre is szeretnék törekedni?
Spórolni pl. úgy tudsz, hogy a legolcsóbb füzeteket veszed meg (hidd el ugyanolyan minőségűek, mint a mintásak). Szerintem még jobbak is, mert te saját magad kidekorálhatod, és legalább egyedi lesz. :D
8.ba nálunk még nem engedték a spirálfüzetet, elég ha nagy alakút veszel.
Akkor a könyveket ne csomagold be csomagolópapírba, elég az átlátszó borító.
Tolltartó, ceruzák, vonalzók, körző, festék, zsírkréta, stb. ezekre ha vigyázol nem kell minden évben újat venni, mert több évig is kitűnően használhatók.
Nem emlékszem már, hogy 8.ban mennyiből jött ki, de nem szokott több lenni 5000 Ft-nál. (persze könyvek nélkül)
Remélem segítettem! :)
ugyanazok, mint 7.-be:)
A poszter az nagyon jó ötlet, nekem az ellenőrzőmön volt.Taylor Swift volt rajta:DD
Én láttam olyat aki saját magának fűzött füzetet a megmaradt régiből. Nagyon jól néz ki ha normálisan csinálják meg, sőt nekem is volt másodikban, akkor olyan kellett hogy egy vonalas, egy sima lap, mert mesét kellett másolni és utána illusztrálni.:)
Idén leszek nyolcadikos, én mindig otthon hagyok füzeteket, ezért olyan lesz idén, amiben vannak ilyen elválasztólapok, és egy ilyen vastag füzethez több tantárgy tartozik majd.
A tavalyi német füzetemben volt nyelvtan, biosz, kémia töri is. Hát ez elég szégyen, mert mindig otthon hagytam a füzeteket :(
Előttem mondta valaki hogy 1 füzetbe írj majd több tantárgyat.
Ez nem jó ötlet! Ugyan is 8.ban ha felvételizel, be kérhetik bármelyik füzetedet. :) De általában a matekot és a magyart kérik be! Szóval a 8.-os füzetek, nagyon tiszták, szépek és rendezettek legyenek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!