Milyen tanszereket vesztek/vettetek? Mennyi pénzből jött ki? Hol szoktatok ruhákat vásárolni (pl. őszre)? Hányadik osztályba mentek?
Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 16:49
21/22 anonim válasza:
Nem sok cuccot kellett vennem, mert tavaly vettem tolltartót, táskát, körzőt, kb. 100 darab mindenféle füzetet, meg maradt színes ceruzám egy csomó, szóval azokra nincs most szükség. =) Vettem szövegkiemelőt, folyékony és sima hibajavítót, radírt, színes és golyóstollat, fekete alkoholos filcet, kontúrozó tollat. Ez kb. 2000Ft-ból jött ki. A tankönyveket nem kellett megvenni, mert 3 tesóm van és így ingyenes, a munkafüzeteket kell majd kifizetni, gőzöm sincs, hogy mennyiért. Ruhát New Yorkerben, C&A-ban és Zarában szoktam venni, de nem sűrűn, ha kell valami, akkor veszünk, de egyébként évente 2x megyünk nagyobb vásárlásra. 6-os leszek.
22/22 anonim válasza:
-Iskolatáska 5000 Ft.
-Két darab toll 200 Ft.(ceruzák és tolltartóm is volt már tavalyról,jó állapotban)
-Füzetek,vignetta(vagy mi) kb.2000-3000 Ft (de ez tényleg nagyon körülbelüli összeg)
-Könyvek(aug.31.-én lesz az osztás) 19810 Ft(mert német csoportos vagyok,amúgy ha angolos lennék,akkor 23 ezer forint)
11.osztályba megyek.Egy darab farmert vettünk 6 ezer forintért,a másikat megvarrattuk 300 forintért.:) Egyébként ilyen drágán nadrágokat nem szoktunk venni,sőt semmit,de most egyszerűen kellett,mert olcsóbban nem volt jobb sehol sem.Amúgy turiba meg piacra szoktunk menni vásárolni.És ott is jókat lehet kifogni,de most oda nem mentünk.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!