Miért hiszi apukám, hogy én is így k*rvulok?
Apukám egyik barátjának a lánya pár hónappal idősebb nálam és most volt abortusza. Tudomásul vettem, de mivel csak köszönőviszonyban vagyunk elmentem a téma fölött. Apukám meg görcsöl. Nem enged sehova, ha kiérek suliból egyből fel kell hívnom (megjegyzem, vendéglátós és ha délben felhívom még én vagyok leszidva-.-"), szakkörökön kívül csak hosszas könyörgés után mehetek bárhova is...De tudja, hogy én nem vagyok olyan, mint az a csaj. Nincs 3 méteres műszempillám meg cicikidobós képem Facebook-on, nem is vagyok kint este 8-nál tovább, szolidan öltözök és még csinos se vagyok. Nem értem mire ez a nagy aggodalom, én nem szoktam szombatonként az intim tájaimat idegen srácok képébe rázni. Már beszéltem vele kismilliószor. 2 hónapja van ez az állapot, azt már meg se merem említeni, hogy udvarol egy srác a zenesuliból...
13L
Apukádnak igaza van, főleg ennek a közeli élménynek a hatására most félt téged. Meg úgy mellékesen 13 évesen hova akarsz annyira eljárogatni ahova nem mehetsz?
A fiúzást meg hanyagold nem neked való még, éretlen vagy hozzá, legalább tanulj a másik lány esetéből.
első: nem értek egyet veled
egy 13 éves lány simán elmehet ide-oda a barátaival
persze nem késő este
szerintem a kérdező egy normális felelősségteljes lány és tudja hol a határ:)
Apukád túlreagálja... Hol van anyukád? Mivel a leírtakból nekem az jön le, hogy apukádtól függsz nagyon...
Mivel próbáltál vele beszélni, nem hiszem, hogy megint meg kéne próbálnod... Keresd fel az iskola pszichológust, osztályfőnököd, vagy bárki mást! Mivel elég művelt, értelmes lánynak tűnsz, én nem féltenélek a helyükben!
Én is szerettem volna, ha körül udvarolnak ilyen idősen, kedveskednek... de mivel sehova sem jársz, se buli, se fiúzni szerintem az merő túlzás, hogy moziba se mehetsz... mert, ha még egyszer megtörtént volna, akkor azt mondom, hogy megértem az aggodalmát... de te egy normális, visszafogott lánynak tűnsz...
Kérd egy felnőtt segítségét!
Apukádat érte egy sokk. Ennyi az egész. Persze túlzásba viszi, de megpróbálhatod normális hangnemben megbeszélni vele.
Én sem értettem az apósomat. A feleségemnek mindketten az elsők és egyetlenek vagyunk, de harom évig, mikor oda jártam hozzájuk (sehova nem engedte a lányát 18 éves koráig), szinte átszúrt a tekintetével. Rendesen féltem.
Aztán összeköltöztünk, összeházasodtunk, após is rájött, hogy felnőtt a kicsi lánya.
Végül jött az unoka...
Most már megértem apósomat. Még csak 2 éves a lányunk, de szívem szerint elzárnám a csúnya, rossz világ elől. Persze tudom hogy nem lehet...
Figyi nekem az írásodból az jön le hogy nagyon felelősségteljes csaj vagy :)
Beszélj apukádal! Attól hogy annak a csajszinak abortusza volt(hát grat biztos nem ribi egy kicsit se-.-) attól neked még nem lesz.Ennyi erővel,ha valakire ráesik egy cserép pl e4gy tetőről és meghal,apud az utcára se engedne le? Mert ez kb olyasmi...Mindegy ,én nem kritizálni akartam apudat,nehogy félreértsd.;)
Beszéld meg vele a dolgot. (elvégre egy mekizéstől még senki nem esett teherbe :D)
Na sok sikert! Szorítok!
11/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!